‘The Walking Dead’ teast naar het veelbesproken negende seizoen met een trailer van maar liefst 5,5 minuten

‘The Walking Dead’ teast naar het veelbesproken negende seizoen met een trailer van maar liefst 5,5 minuten

Comic-Con San Diego is nog altijd gaande en dus vliegt het film- en televisienieuws ons om de oren. Het laatste nieuwtje daar in San Diego was de trailer van het veelbesproken negende seizoen van ‘The Walking Dead’, dat in oktober van start zal gaan. Het is een stevige trailer geworden van maar liefst 5,5 minuten.

Na Robert Kirkman gisteren heeft nu ook Andrew Lincoln tijdens het The Walking Dead-panel op Comic-Con officieel het vertrek van zijn personage Rick aangekondigd. “Dit wordt het laatste seizoen waarin ik de rol van Rick Grimes vertolk”, zei hij in niet mis te verstane bewoordingen. “Ik hou van de show, ik hou van de mensen die naar de show kijken en ik hou van de mensen die de show maken. Mijn relatie met Rick is nog lang niet voorbij.”

Bekijk hieronder de trailer voor het nieuwe seizoen van The Walking Dead:

9 oktober

Seizoen 9 speelt zich geruime tijd na het einde van seizoen 8 af. Er glimt weer hoop doorheen de duisternis en er wordt doorheen verschillende verbindingen aan een vreedzaam samenlevingsverband gewerkt.

Met het einde van Rick in het verschiet zou dit voor The Walking Dead het begin van het einde kunnen zijn of een geheel nieuw begin. Als FOX de zombieserie net als voorgaande jaren nagenoeg gelijk met Amerika uitzendt, dan zal The Walking Dead seizoen 9 vanaf maandag 8 oktober te zien zijn in Belgiƫ.

Gesponsorde artikelen