‘The Witcher’: Netflix dropt nieuwe trailer voor laatste afleveringen met Henry Cavill

Het derde seizoen van The Witcher krijgt deze week zijn einde. Nadat de eerste vijf afleveringen daarvan eerder al gereleaset zijn, volgen donderdag de laatste drie. Dat betekent meteen ook het einde van Henry Cavill als Geralt of Rivia.

The Witcher werd zo’n 3,5 jaar geleden door Netflix gelanceerd als een van hun meest prestigieuze series ook. Aanvankelijk kende de reeks ook heel veel bijval, maar nadien daalde de populariteit snel. Zo kreeg het tweede seizoen veel kritiek omdat het volgens de fans te veel afwijkt van de originele boeken van Andrzej Sapkowski. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich beloofde eind vorig jaar dat dat in seizoen 3 niet meer het geval zal zijn.

Henry Cavill

Daarmee stopte de kritiek echter niet. Ondertussen was namelijk bekendgeraakt dat Henry Cavill The Witcher zou verlaten. Hij zal in de toekomst vervangen worden door Liam Hemsworth. Ook op deze gang van zaken kwam kritiek van de fans van de franchise.

Maar op dit moment is Cavill dus nog te zien als Geralt van Rivia in het derde seizoen van de reeks. De eerste vijf afleveringen daarvan verschenen vorige maand al op Netflix, donderdag 27 juli volgen de laatste drie. In een nieuwe trailer zien we hoe daarin nog heel veel staat te gebeuren. Zo lijken Geralt, Yennefer (Anya Chalotra) en Ciri (Freya Allan) voortdurend bedreigd te worden. Dat zorgt voor spannende gevechten, grote actiescènes en veel special effects.

Bekijk hier de trailer van deel 2 van het derde seizoen van The Witcher:

De nieuwe afleveringen van The Witcher verschijnen op 27 juli op Netflix. Zoek je in tussentijd iets anders om te bekijken? Check onze lijst met 50 beste series op Netflix hier.

Meer
Lees meer...