Thriller ‘Locked In’ met Famke Janssens krijgt officiële trailer

Netflix pakt volgende maand uit met een nieuwe film in het thrillergenre. In Locked In volgen we Lina (Rose Williams), die na een zwaar ongeluk van haar mama een nieuwe moederfiguur vindt in haar schoonmoeder Katherine (Famke Janssens), maar die laatste begint zich al snel tegen haar te keren.

Vanaf woensdag 1 november kan je op Netflix kijken naar de nieuwe film Locked In. Het gaat om een thriller waarin de slechterik van dienst een schoonmoeder is.

Locked In

In de trailer komen we te weten dat Lina’s (Rose Williams) moeder overlijdt, waarna haar schoonmoeder Katherine (Famke Janssen) haar wettelijke voogd wordt. Maar Katherine ziet Lina als een golddigger en denkt dus dat ze enkel uit is op de rijkdom van de familie. Beide vrouwen worden achterdochtig en alles gaat van kwaad naar erger.

De hoofdrollen zijn dus weggelegd voor de Nederlandse Famke Janssen (X-Men, How To Get Away With Murder) en Rose Williams (Curfew, The Power). Daarnaast zullen ook Anna Friel (Monarch, Deep Water), Finn Cole (Fast & Furious 9, Peaky Blinders) en Alex Hassell (The Boys, The Tragedy of Macbeth) in de film te zien zijn. De film is geregisseerd door de Libanese vrouwelijke regisseur Nour Wazzi, die eerder al Shackled en Habibti maakte. Het script werd verzorgd door Rowan Joffe (The Star, Before I Go To Sleep).

Bekijk hier de officiële trailer voor Locked In:

Locked In is vanaf woensdag 1 november te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...