‘Thuis’-acteur toont behind the scenes-beeld op Instagram en iedereen ligt in een deuk

‘Thuis’-acteur toont behind the scenes-beeld op Instagram en iedereen ligt in een deuk

Sid van Oerle bevindt zich momenteel met zijn personage Kobe in een van de grote verhaallijnen in de Eén-soap ‘Thuis’. Sinds de kok weet dat hij aan ALS lijdt, laat hij de teugels wat meer vieren. Drank passeert vaak de revue en ook het occasionele jointje kan er voor Kobe wel af. De ‘Thuis’-acteur geeft ons op Instagram een beeld van achter de schermen en toont meteen dat hij de humor van z’n verhaallijn wel inziet. 

Er vertrekken steeds meer personages uit de Eén-reeks, maar de rol van Sid van Oerle blijft belangrijker worden. Sinds z’n personage, Kobe, te horen kreeg ongeneeslijk ziek te zijn, ging hij slechte pad op. Hij keek al meermaals te diep in het glas, riskeerde zwaar gewond te raken door onbeveiligd een klimmuur te willen trotseren en wordt nu ook steeds vaker getoond terwijl hij cannabis rookt.

Jointje

Zo belandt hij meer en meer in de rol van slechterik, maar dat lijkt de Thuis-acteur niet te deren. En dat hij zelfs de humor van zijn verhaallijn inziet, bewijst hij op Instagram. Daar postte hij onlangs een beeld van achter de schermen van Kobe met een jointje tussen de lippen. Maar het is vooral de comment die hij onder de foto zette, die z’n volgers deed lachen.

Want de acteur heeft blijkbaar een betere, meer passende, naam gevonden voor De Withoeve, waar de kok werkt. “De Wiethove”, schreef hij onder z’n post.

Van Oerle laat wel vaker z’n humor zien op Instagram

“Spongebob was jaren de enige vertrouwenspersoon van Kobe”, grapte hij onder de foto.

Ook toen Danira Boukhriss een bezoekje bracht aan de set, was hij wel in voor een grapje

“Danira speelt met mijn prei”, postte hij droogjes.

Gesponsorde artikelen