Left Right
scrollTop top

Thuis: 9 opvallende zaken om te onthouden uit de laatste aflevering


© VRT

Vanavond was de laatste Thuis-aflevering van dit voorjaar te zien op Eén en het was een bijzonder spannende dubbelaflevering. De kijkers werden achtergelaten met negen vragen om volop over te speculeren.

1. Tim herkent het slachtoffer in het rode tentje

VRT

Tim stapt uit een rood tentje vlak voor het huis van Judith. Wat is er gebeurd in de Dreef? Waarom zoveel politie? Het slachtoffer is geen onbekende voor Tim. Wie ligt er in het tentje? En is dit dan een tweede slachtoffer? Want vorige week zagen de kijkers al een eerste tent, maar die stond toch ergens anders? De politie zal in actie moeten schieten.

2. Is Karin haar rijk uitgespeeld?

VRT

Het plan van Peter, Dries, Reinhilde en Tom is uit de startblokken geschoten. Karin ontvangt een aangetekende brief. Ze wordt opgeroepen voor de tuchtcommissie in verband met deontologische fouten. Zijn haar laatste dagen als advocaat geslagen? En hoe kan ze met dat gezichtsverlies door het leven? Is de val van Karin een feit of slaat ze harder dan ooit terug met een zoete wraakactie?

3. Nancy vergeeft haar Didi

VRT

Enkele weken geleden beging Dieter in een dronken bui een misstap met Karin. Hij biechtte alles op aan Nancy. Zij wil hun kostbare tijd niet verliezen en vergeeft Dieter zijn misstap met Karin: “Gij zijt mijne man, gij moet blijven!”. Ze zal hem ongetwijfeld blijven herinneren aan zijn stommiteit, maar ze wil vooral samen als team doorgaan en gelukkig zijn. Britney is dolgelukkig want zonder Dieter is het toch niet hetzelfde. Goed geprobeerd Karin, maar de liefde van Didi en Nancy overwint.

4. Bob versus Christine : 1 – 0

VRT

Christine maakt de eerste slachtoffers: de Kabouters raken de opdrachten van Boowie kwijt. Bob kan het niet verkroppen dat zijn ex-verloofde nu samen is met Adil en zet de overeenkomst met de Kabouters stop. Christine zoekt de confrontatie op met Bob. Overleeft de vriendschap tussen Bob, Lowie en Adil hun professionele strubbelingen? Of betekent dit het begin van het einde voor hun bromance? En voert Christine iets in haar schild? Of is ze echt gewoon verliefd op Adil en wil ze alleen maar het beste voor iedereen?

5. Jasper is vrij, en dat zorgt voor angst en paniek

VRT

Onbegrijpelijk maar waar: Jasper is opnieuw een vrij man door de gemaakte procedurefouten. Het ongeloof is immens. Hoe kan het dat zo iemand ineens weer gewoon kan gaan en staan waar hij wil? Viv vreest dat hij hun leven opnieuw overhoop zal gooien. Zoekt Jasper opnieuw toenadering tot Chantal? En is hij effectief uit op de gevreesde wraak? Wat zullen Thilly en Waldek doen als ze horen dat Jasper op vrije voeten is? En Ann vreest voor een terugval van Tania: ze hadden nu net alles uitgepraat.

6. Wie bespiedt het huis van Judith in de Dreef?

VRT

Wie loopt rond in de Dreef? Wordt het huis van Judith, Ann en Tania in het oog gehouden? Of heeft iemand het gemunt op Tom?

7. Een kus tussen Emma en Joren: het begin van een mooi liefdesverhaal?

VRT

Emma en Joren gaan op een date, die technisch gezien geen date is, want elk beweren ze het niet als iets romantisch te zien. Tijdens het napraten en gamen bij Joren thuis is er echter niet veel nodig om de vlinders te laten rondfladderen in Emma’s buik. Ze kust Joren, en hij kust terug! Is dit het schattige begin van een prachtig liefdesverhaal tussen Emma en Joren?Mama Judith en tante Sam vinden het geweldig, maar hoe zal Stan reageren?

8. Welk geheim hield Tania zo lang verborgen voor Ann?

VRT

Tania vertelt Ann de volledige waarheid over haar verleden. Wat hield Tania zo lang verborgen? Kunnen de twee eindelijk een nieuwe start maken nu het volledige verhaal op tafel ligt? Of vormt haar verleden een nieuw obstakel voor hun relatie? En kan Ann Tania vergeven dat ze de waarheid zo lang heeft verzwegen? “Je had me beloofd dat je nooit zou liegen tegen mij. Iedereen liegt wel eens over kleine dingen, maar jij hebt over zo’n belangrijk deel van jouw leven gelogen. Dat zegt toch iets over onze relatie, over hoe je over mij denkt?”, vindt Ann.

9. What happens in Bar Madam, stays in Bar Madam

VRT

Wanneer Judith en Bas alleen achterblijven in Bar Madam windt ze er weinig doekjes om: “Ik kan doen en laten wat ik wil.” Is de invloed van kleine zus Thilly dan toch doorgedrongen tot Judith? Wat gebeurt in Bar Madam, blijft in Bar Madam. Of komt hun avontuurtje vroeg of laat aan het licht? Bas is tenslotte de stagebegeleider van Emma.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  58.640.945
 • Aantal
  doden
  1.387.976
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  558.779
 • Aantal
  doden
  15.618