‘Thuis’ lost de eerste pagina van het script van het nieuwe seizoen

‘Thuis’ lost de eerste pagina van het script van het nieuwe seizoen

Vanaf morgen keert ‘Thuis’ terug op Eén en krijgen we eindelijk de ontknoping van de seizoensfinale te zien. Maar voor wie zich niet kan inhouden tot morgen heeft Eén vandaag al een tipje van de sluier opgelicht. In de vorm van de eerste pagina van het script van de aflevering van morgen. 

Fans van Thuis kunnen vanaf vanavond opnieuw genieten van hun favoriete soap. Om 20 uur wordt de seizoensfinale heruitgezonden en morgen volgt dan eindelijk de ontknoping van die seizoensfinale. Om ons al helemaal warm te maken voor dat nieuwe seizoen heeft Eén vandaag de eerste pagina van het script gelost. En daaruit valt toch al een heel klein beetje info af te leiden.

Kobe en Peter

In de seizoensfinale van Thuis kregen we te zien hoe Peter en Kobe het tijdens een (beschonken) vispartijtje plots wel heel goed met elkaar konden vinden. En hoe de kleine Britney en haar tablet daar getuige van waren. Het 24ste seizoen van Thuis zal inpikken vanaf de kus van Kobe en Peter.

Het is, zo leren we uit de eerste pagina van het script, Peter die Kobe van zich afduwt en aan Kobe vraagt wat dat was en wat het dus betekent. Maar ook Kobe reageert geschokt met een veelzeggende “shit”. We krijgen nog niet te zien hoe Britney hierop reageert, maar in enkele beelden die Eén eerder deze week al loste, konden we al zien hoe Peter achter Britney aanholt wanneer hij beseft dat ze niet alleen waren.

Waldek, Mayra en Zoë

We weten dus al een beetje meer over een van de cliffhangers waar de soap ons na het vorige seizoen mee achterliet. Maar het blijft gokken naar de afloop van de belangrijkste cliffhanger, namelijk die van Waldek, Mayra en baby Zoë.

Op het einde van het laatste seizoen was Waldek er namelijk achter gekomen dat Mayra de baby’s verwisseld had in het ziekenhuis en dat Zoë dus niet echt zijn dochter was. Hij verliet Mayra op staande voet maar zij vluchtte met baby Zoë weg. Onderweg reden ze bijna op elkaar in, waardoor Mayra de controle over haar stuur verloor en in de berm tot stilstand kwam. Waldek kwam ter hulp maar leek op het einde verstijfd in de wagen te blijven zitten. Zal Waldek zichzelf en Zoë kunnen redden? Zal hij ook proberen om Mayra te redden of zal hij haar aan haar lot overlaten? We weten het morgen.

Vanavond kan je om 20.01 uur kijken naar de heruitzending van de seizoensfinale van Thuis. Vanaf morgen om 20.10 uur krijg je het nieuwe seizoen te zien.

Eén

Gesponsorde artikelen