‘Thuis’ viert 25ste seizoen met een nieuwe begingeneriek

In september gaat het 25ste seizoen van Thuis van start. En dat viert de soap met een nieuwe begingeneriek. Niemand minder dan K3-componist Miguel Wiels en drievoudig Zomerhit-winnaar Niels Destadsbader hebben het nieuwe nummer geschreven.

Thuis wordt vanaf 2 september opnieuw uitgezonden. Het vijfentwintigste seizoen van de soap is een speciale verjaardag. Daarom krijgt de één-reeks een nieuwe begingeneriek en die werd nu al aan de fans voorgesteld.

“Nergens is beter dan thuis”

“In de regen mag ik bij je huilen / Ik kan stralen bij jou als de zon”, zingt Raf Van Brussel. Het nummer gaat verder: “Als ik eventjes bij je kan schuilen / Dan weet ik weer waarom ik je zoveel liefde wil geven / Want mijn hart komt tot leven bij jou.”

Niels Destadsbader en Miguel Wiels schreven de muziek voor de nieuwe intro. Het refrein gaat als volgt: “Ik ben thuis / Waar iedereen je kent / En je altijd kan zijn wie je bent / Nergens is beter dan thuis.”

De intro van Destadsbader, Wiels en Van Brussel is al de negende Thuis-generiek.

Op de beelden zien we Judith, Emma en Stan, Waldek en Thilly, Kobe, Frank en Simonne, Dries, Adil, Jacques, Marianne, Tamara, Bob en Ann en Tania.

Gesponsorde artikelen