‘Tiger King’: dochters verdwenen echtgenoot Don Lewis doen oproep tijdens Carole Baskin haar verschijning in ‘Dancing with the Stars’

Tiger King dochters verdwenen echtgenoot Don Lewis oproep Carole Baskin Dancing with the Stars
Netflix

De familie van Don Lewis, de verdwenen echtgenoot van Carole Baskin uit de Netflix-documentaire Tiger King, heeft zendtijd gekocht tijdens Dancing with the Stars op de Amerikaanse zender ABC. Gisteren was Baskin voor het eerst in de danswedstrijd te zien. De dochters van Lewis riepen getuigen op om tips over de verdwijning van Lewis door te spelen. Baskin wordt er door sommigen van verdacht Lewis omgebracht te hebben.

Don Lewis verdween spoorloos in 1997. Hij was de tweede man van Carole Baskin. In de documentairereeks Tiger King op Netflix wordt er uitgebreid gesproken over Baskin en Lewis. Dierentuineigenaar Joe Exotic beweert meermaals dat Baskin Lewis vermoord heeft of liet ombrengen.

Baskin liet Lewis volgens Joe Exotic opvreten door haar tijgers en zou de rest van het bewijsmateriaal door de gehaktmolen gedraaid hebben. Baskin ontkende de feiten altijd en liet weten dat ze teleurgesteld is in de makers van Tiger King, omdat ze Exotic die uitspraken liet doen. Baskin beweert dat de serie “vol leugens” zit.

(Joe Exotic vraagt officieel gratie aan president Donald Trump.)

Reclame in Dancing with the Stars

Ook de dochters van Lewis menen dat Baskin bloed aan haar handen heeft. Ze kochten daarom zendtijd tijdens een reclameblok in Dancing with the Stars op de Amerikaanse televisie. Dat deden ze niet toevallig, want Baskin nam voor het eerst deel aan het programma. Wie een gouden tip over de verdwijning van Lewis kan geven, krijgt een beloning van maar liefst 100.000 dollar van de familie.

Het droevige spotje van de familie Lewis staat in contrast met de vrolijke deelname van Baskin tijdens de uitzending. De 59-jarige dierenactiviste danste in het programma op Eye of the Tiger en droeg zoals altijd kleding met tijgerprint.

Doodverklaard in 2002

In de verdwijningszaak van Don Lewis werd nooit iemand opgepakt. Lewis zelf werd in 2002 officieel doodverklaard. Door de geruchten, die in Tiger King ter sprake kwamen, heropende de politie van Florida echter het onderzoek.

Gesponsorde artikelen