Left Right
scrollTop top

‘Tiger King’ krijgt een échte sequel-aflevering


Tiger King Nieuwe Aflevering
© Tiger King

Er komt er vervolg aan op de recentste Netflix-hit Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. De nieuwe aflevering is gemaakt door hetzelfde productieteam als de originele reeks over Joe Exotic, z’n liefde voor tijgers en z’n afkeer van “that b*tch” Carole Baskin.

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness verscheen in maart op Netflix. De reeks over “Tiger King” Joe Exotic was een gigantisch succes. In de eerste tien dagen dat de true crime-serie online stond, werd ie al bijna 35 miljoen keer bekeken. Een deel van het succes van Tiger King is waarschijnlijk ook te danken aan het feit dat de hele wereld in quarantaine zit om de verspreiding van het nieuwe coronavrius zoveel mogelijk te beperken.

Tiger King

De originele serie over Joe Exotic, z’n liefde voor grote katten en z’n afkeer voor Carole Baskin telt zeven afleveringen. Kort na het verschijnen van Tiger King, kwam daar een achtste aflevering bij, waarin de nevenpersonages uit de reeks (via videoverbinding) vragen van fans beantwoordden.

Heel wat fans waren teleurgesteld, want de hoofdpersonages van Tiger King kwamen niet aan bod. De extra aflevering was dan ook niet van de hand van het productiehuis dat de originele zeven afleveringen over Joe Exotic en de zijnen had gemaakt, Goode Films.

“Grootse correctie”

Maar da’s nu dus anders. De nieuwe aflevering wordt gemaakt door dezelfde mensen die achter die “echte” versie van Tiger King zaten. Iemand van dat team sprak met entertainmentmagazine The Hollywood Reporter.

Hij sprak over een “grootsere correctie voor zowel de originele zeven afleveringen tellende serie, als voor de aftershow special van komiek Joel McHale, waarvan het laatste niet door de filmmakers geproduceerd is”.

Die woorden werden tegengesproken door iemand anders binnen Goode Films. Het is “onwaar dat de richting een eerder bewarende route” is. Wat we dan wél kunnen verwachten, en wanneer het vervolg op Tiger King te zien zal zijn, is nog niet bekend.

In afwachting een andere Netflix-reeks bekijken? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.750.988
 • Aantal
  doden
  1.409.160
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  561.803
 • Aantal
  doden
  15.938