Tijd voor een barbecue? Lidl verkoopt een betaalbare versie van de ‘Green Egg’-barbecue

Tijd voor een barbecue? Lidl verkoopt een betaalbare versie van de ‘Green Egg’-barbecue

Het mooie weer van het afgelopen weekend was ideaal om te barbecueën en bij Lidl hopen ze op nog een paar van de weekends. Vanaf nu kan je bij de supermarktketen een betaalbare versie van de bekende ‘Green Egg’-barbecue kopen.

Het barbecueseizoen is weer begonnen en voor veel barbecueliefhebbers is een barbecue van Big Green Egg een droom, maar het is ook zeer prijzig. Lidl komt met een oplossing, vanaf nu kan je op de website van Lidl de betaalbare versie van 139 euro kopen. Die 139 euro is niks als je weet dat de prijzen van een echte Green Egg variëren tussen 600 en 4.500 euro.

De grill van Buschbeck Kamado die Lidl verkoopt is net zoals de echte groene versie gemaakt van hittebestendig keramiek en een vuurvaste binnenkant. De barbecue van Lidl kan gebruikt worden om te roken, stomen, grillen en je kan er zelfs pizza’s in bakken.

Klein en handig

De keramische oven van deze barbecue kan tot 370°C gaan, maar ook voor slowcooking is het toestel perfect, je kan deze barbecue ook gebruiken op temperaturen tussen 110 en 135°C. Je kan hem ook altijd buiten laten staan, want de barbecue is uitgerust met een weerbestendige coating.

Een kleine tuin of enkel een balkon? Dan is de barbecue van Lidl perfect voor jou. Het grillrooster heeft een diameter van 27 centimeter, niet groot dus en ideaal voor wie op een appartement woont en vrienden wil uitnodigen voor een barbecue.

Lidl

Gesponsorde artikelen