Tijd voor een gastrol? Ginger Spice leert van Jon Snow dat hij, echt waar, niks weet

Tijd voor een gastrol? Ginger Spice leert van Jon Snow dat hij, echt waar, niks weet

“You know nothing, Jon Snow”, de zin die Ygritte onsterfelijk maakte in Game of Thrones had evengoed de slogan van The King in the North kunnen worden, zó iconisch is de uitspraak van actrice Rose Leslie geworden. Maar zo’n oneliner spuwen, daar moet je eigenlijk echt wel wat voor oefenen, zoals Geri Halliwell, de voormalige Ginger Spice ontdekte, toen ze een momentje met Kit Harington doorbracht.

Toegegeven, we kennen de exacte omstandigheden van deze clip niet, maar het geeft je wel een idee van hoe anders die bekende scène tussen Rose Leslie (Ygritte) en Kit Harington (Jon Snow) er had kunnen uitzien. Nu we weten wát Jon Snow allemaal niet weet (wie z’n vader is, wie z’n moeder is, wie Daenerys precies is, hoe je goed omgaat met rosse vonken in slechtverlichte grotten, we zeggen maar iets), kunnen we het belang van “You know nothing” ook nauwelijks overschatten.

Logisch dus dat die ándere bekende Britse rosse, Gery Halliwell (of Horner, zoals ze tegenwoordig heet) toen ze Kit Harington tegenkwam, ook eens de hand wou leggen aan de bekende slogan. Nu is Halliwell niet bepaald een actrice, maar ze doet wel haar allerbeste, schattigste best om Leslies Schotse tongval mee te nemen, en een slagje ironie is haar ook niet vreemd.

En zowaar, na een paar pogingen vinden we Halliwells versie zo slecht nog niet. Misschien kunnen ze bij HBO overwegen om de voormalige Spice Girl een gastrolletje te geven in de volgende (en laatste) reeks? Uiteindelijk weten we al dat ze daar niet vies zijn van een Britse, rosse gastrol, zéker als ze nog kunnen zingen ook. You know nothing, Ed Sheeran. Klinkt ook niet slecht, toch?

Hier is nog eens een “You know nothing, Jon Snow”-compilatie. Opgelet, niet ideaal als je op je werk zit.

Hier is die andere rosse zanger, die wel veel weet én zijn cameo zowaar overleeft

It’s raining men, ook in Game of Thrones.

Gesponsorde artikelen