How to TikTok in deze lockdown?

tik tok
Cosmogirl

TikTok is één van de populairste apps bij jongeren. De app waar je filmpjes van maximum één minuut op kunt plaatsten, heeft ondertussen al meer dan 700 miljoen gebruikers. Nu we allemaal binnen moeten blijven, kunnen we maar beter deze dansjes oefenen en de trends volgen!

Dit zijn de trends van dit moment:

1. Walk in naked

Bij deze challenge wandelen mensen naakt binnen in de kamer waar hun vriend of vriendin zit. Dit levert hilarische en schattige beelden op.

2. Candy Shop

In deze glow-up challenge ervaar je een ware transformatie. Hier zie je er eerst normaal uit, maar eens je je hoofd door de ronde lamp gestoken hebt, ben je een echt model. Dit doe je uiteraard op Candy Shop van 50 cent.

3. Renegade

De Renegade is een echte klassieker. Het dansje blijft populair bij vele TikTokkers. Ondertussen wordt het dansje ook gebruikt op andere muziek.

4. Flip the switch

Ook Flip the switch is een hilarische trend waarbij je het licht uitdoet om vervolgens de kleren van de andere persoon aan te hebben. Zelf de grootste sterren, zoals Jennifer Lopez, wagen zich aan deze trend!

5. Funky Town

Als je goed luistert, herken je het liedje van onder andere Shrek. TikTokkers hebben hier een dansje op gemaakt dat steeds populairder wordt.

6. Stop, wait a minute

Stop, wait a minute” is een strofe uit het lied Uptown Funk van Bruno Mars. We hoeven deze trend niet uit te leggen, kijk zelf maar 😉

7. Stay inside challenge

Met de uitbraak van het coronavirus is het belangrijk om binnen te blijven én om voldoende toiletpapier te hebben. En zo werd een nieuwe challenge geboren: jongleren met een rol toiletpapier. Heel wat voetballers, zoals Lionel Messi, deden mee met deze trend.

8. I’m a savage

Veel woorden zijn hier niet aan vuil te maken, geniet vooral van het dansje en de lyrics and yes, you are a savage!

9. Wet paper towel challenge

Vele TikTokkers schrijven een boodschap op een vel keukenpapier waarna ze dat in een bak met water leggen en zo wordt de ‘echte’ betekenis duidelijk. Hij is zeker het proberen waard!

10. Your last move has to be their first move

Het resultaat van deze challenge? Een hilarische dance battle tussen jou en je vriendin! Of waarom doe je deze challenge niet met je vader?

11. Transitions

Dé hype van het moment en helemaal niet zo eenvoudig! Kijk en probeer vooral zelf hoe het in elkaar zit!

12. Wow you can really dance!

Hier hebben we niks aan toe te voegen! Enjoy de danskunsten van Derek Hough.

13. Pew Pew Pew

Deze challenge is vooral grappig door het hoofd dat wel drie keer groter wordt gemaakt! Echt een knaller 😉

14. Blinding Lights

Het liedje Blinding Lights van The Weeknd is de perfecte gelegenheid om samen met vrienden op te dansen! Pas op, het is moeilijker dan je denkt!

15. Hands Challenge

Bij deze challenge moet je zo snel mogelijk op de beat alle emoticons nadoen! Super moeilijk! Veel succes!

Gesponsorde artikelen