TikTok-sterren Charli en Dixie D’Amelio lanceren eigen podcast

Charli en Dixie D'Amelio
ISOPIX

Wie op TikTok zit, kent ze wel, de twee zussen Charli en Dixie D’Amelio. Ze zijn wereldwijd dé bekendste TikTokkers en binnenkort gaan ze zich verdiepen in een ander medium. Entertainmentwebsite The Hollywood Reporter meldt dat de zussen een eigen podcast gaan starten over hun leven.

De 16-jarige Charli is met haar 57 miljoen volgers de populairste gebruiker op TikTok. Ook haar zus Dixie, 18 jaar, moet niet onderdoen. Zij heeft meer dan 24 miljoen volgers op de app. En nu gaan de zussen een podcast lanceren over hun leven.

TikTok

De D’Amelios begonnen minder dan een jaar geleden met het maken van video’s op TikTok, ze braken al snel door en werden beiden immens populair. “We zijn zo blij om te delen wat er met ons en onze familie gebeurt sinds dit allemaal begon”, vertellen ze in een gezamenlijke verklaring aan The Hollywood Reporter. “Het meeste van wat we delen, is minder dan een minuut lang – meestal seconden – dus het zal eigenlijk leuk zijn om te kunnen praten met onze fans en alles wat er gaande is in onze levens te delen. We zijn blij om deel uit te maken van de Ramble-familie.” In de podcast zullen Charli en Dixie het hebben over onderwerpen waar de zussen gepassioneerd over zijn en ze geven een blik achter de schermen.

Ramble

De show zal deel uitmaken van het podcastnetwerk Ramble. “Hun ongelooflijk aanstekelijke, innemende, creatieve en vermakelijke persoonlijkheden zullen op een nieuwe manier tot leven komen voor hun miljoenen fans op deze podcast, en we zijn extatisch over de lancering van dit nieuwe platform samen”, liet het hoofd van Ramble Chris Corcoran weten over Charli en Dixie.

Wanneer de podcast wordt gelanceerd, is nog niet bekend.

Realityshow

Vorige maand liet Charli in een interview met Entertainment Tonight nog weten dat haar familie een realityshow wel ziet zitten: “Ik heb het gevoel dat niemand het echt te zien krijgt, maar, mensen hebben het altijd over hoe ze denken dat onze familiedynamiek vrij cool is.” Ook haar ouders willen wel een realityshow maken. “Maar we denken dat als we het gaan doen, we er helemaal voor gaan. En zoals Charli zei, laat iedereen ons wat beter leren kennen. Dus, we zijn nu bezig om het uit te werken”, liet haar vader Marc D’Amelio ook nog weten in het interview.

Dat we nog veel zullen horen van de familie D’Amelio, is zeker. Het is wel nog afwachten wanneer de projecten effectief van start zullen gaan.

Gesponsorde artikelen