TikTokker gebruikt superlijm in plaats van haarlak en moet dokters inschakelen

Sommige ideeën zijn al wat beter dan andere. Dat mocht TikTokker Tessica Brown aan den lijve ondervinden. Haar favoriete haarspray was op dus dacht ze dat het misschien handig zou zijn om een spray van Gorilla Glue (superlijm) te gebruiken. Maar dat bleek niet zo’n goed idee te zijn.

Je hebt ongetwijfeld al eens gevloekt op je haarspray die niet sterk genoeg is. Maar het is beter om je haar niet goed genoeg in de plooi te leggen dan té goed. Daar kan TikTokker Tessica Brown over meespreken, want zij loopt al meer dan een maand met hetzelfde kapsel rond.

Superlijm

In een video op TikTok deed Tessica Brown (@im_d_ollady) enkele dagen geleden haar verhaal. “Zij die me kennen weten dat ik nu al een maand met hetzelfde kapsel rondloop. En dat is geen keuze. Nee, het is geen keuze.”

“Ik gebruik normaal haarspray om mijn haar op z’n plaats te houden, maar ik had geen meer. Daarom besloot ik om deze spray met lijm te gebruiken. Slecht, slecht, slecht idee. Mijn haar beweegt nu al een maand niet meer. Ik heb m’n haar vijftien keer gewassen en het beweegt nog steeds niet.” De video werd ondertussen al meer dan 21 miljoen keer bekeken.

Bekijk hier de video van Tessica:

@im_d_ollady

Stiff where????? Ma hair ??

♬ original sound – Tessica Brown

Ziekenhuis

In een volgende video demonstreert Tessica dat ze geen beweging krijgt in haar haar. Dat doet ze door er een grote hoeveelheid shampoo op te smeren, maar die glijdt er gewoon weer af. Ondertussen heeft Tessica de hulp ingeschakeld van het ziekenhuis uit haar buurt. Die gaven haar een middel mee waarmee de superlijm los zou kunnen komen.

In een video op YouTube toont Tessica hoe dat in z’n werk gaat. In die video is te zien dat het middel enorm veel pijn doet en nog niet meteen een effect heeft.

Bekijk hier de update die Tessica deelde op YouTube:

Gorilla Glue

Ook Gorilla Glue zelf reageerde al op de TikTok. Zij lieten weten dat ze het enorm jammer vonden wat er gebeurd was met Tessica, maar dat het niet hun verantwoordelijkheid is. “We zijn op de hoogte van de situatie en we vinden het heel jammer dat Miss Brown zo’n ongelukkig incident heeft meegemaakt door onze spray te gebruiken op haar haar. Dit is een unieke situatie omdat dit product niet gemaakt is om gebruikt te worden op haar omdat het permanent is. Op het waarschuwingsetiket staat ook “niet inslikken. Zorg ervoor dat het niet in je ogen, op je huid of op je kleding komt …”

Ze sluiten wel af met de boodschap dat ze opgelucht zijn dat Tessica een oplossing gevonden lijkt te hebben. “We zijn blij dat Miss Brown medische hulp heeft gekregen van haar lokale ziekenhuis en wensen haar het beste toe.”

Lees ook:

Meer
Lees meer...