Populaire TikTokkers Bryce Hall en Jaden Hossler belanden in gevangenis

TikTok Bryce Hall Jaden Hossler
Instagram brycehall

Het rommelt in TikTokland want twee populaire TikTokkers, Bryce Hall en Jaden Hossler, die deel uitmaken van de zogenaamde Sway Boys, werden opgepakt door de politie. De twee zouden in het bezit zijn geweest van marihuana. Ondertussen zouden ze al uit de cel gekocht zijn, maar de arrestatie deed heel wat stof opwaaien.

Bryce Hall en Jaden Hossler zijn bij de populairste personen op TikTok. De twee maken deel uit van de Sway Boys en hebben miljoenen fans.

Marihuana

Bryce Hall en Jaden Hossler werden tegengehouden door de politie toen ze op roadtrip waren in Texas. Hoewel de jongens zelf nog niets bevestigd hebben, gaan de documenten van hun arrestatie wel rond op het internet. De twee werden opgepakt wegens drugsbezit. Specifiek zouden Bryce en Jaden marihuana op zak hebben gehad.

Daarnaast circuleren er ook beelden van de arrestatie op – ironisch genoeg – TikTok. In de TikTokvideo is te zien hoe de twee door de politie in de boeien worden geslagen. De persoon die het filmpje maakte, – ironisch genoeg – @m.arijuana, zag Bryce net voor hij gearresteerd werd omdat hij het toilet gebruikte op de plaats waar hij/zij werkt. Daardoor was het duidelijk dat het om de twee TikTokkers ging.

https://twitter.com/TeatokUpdates/status/1265323838256156673

Josh Richards

Er zijn ondertussen ook geruchten dat Bryce de schuld op zich nam en dat het eigenlijk Josh Richards, een ander lid van de Sway Boys was, die drugs op zak had. Josh is namelijk een Canadees en liep het risico om gedeporteerd te worden als hij gearresteerd werd.

Nessa Barrett, ja, opnieuw een TikTokker en de vriendin van Josh Richards, sprak zich al cryptisch uit over die verwijten. “Spreek niet over situaties waar je niets mee te maken hebt”, liet ze weten op Twitter. Daarbij ontkende ze dus de betrokkenheid van Josh niet, maar wilde ze wel duidelijk maken dat het niemands zaken zijn wat er precies aan de hand is. Maar veel fans van de bekende TikTokkers zijn het daar niet mee eens. Omdat de jongens veel jonge, minderjarige fans hebben en ze dus vooral naar hen toe een voorbeeldfunctie moeten hebben.

#FreeSway

Fans waren snel met het lanceren van een hashtag om de jongens vrij te krijgen. De hashtag #FreeSway werd ook gebruikt door de andere bekende Tiktokkers uit de vriendengroep van Bryce en Jaden en won zo snel aan populariteit.

Fans stuurden massaal tweets met de hashtag om hun favoriete TikTokkers vrij te krijgen. En dat bleek niet zonder succes want ondertussen zouden de twee opnieuw op vrije voeten zijn.

Vrij op borg

Bryce en Jaden zouden nu al op borg vrij zijn. De borgsom zou betaald zijn door mede-TikTokster Addison Rae. Dat is verwonderlijk aangezien Addison in het verleden nog een relatie had met Bryce. Haar mama bevestigde gisteren nog op Instagram dat haar dochter niet langer een koppel vormt met Bryce. Maar nu ze vermoedelijk de dwangsom betaalde voor hem, lijken fans ervan overtuigd te zijn dat de twee opnieuw samen zijn.

Voor de jongens opgepakt werden deelde Bryce nog een TikTok waarbij hij vermelde dat het de laatste was voor ze op de AirBnB zouden aankomen. Maar dat pakte dus anders uit voor de heren.

@brycehall

okay last one until we’re at the airbnb @joshrichards @jadenhossler

♬ original sound – livy.divy

Gesponsorde artikelen