Tim van ‘Temptation Island’ gaat flirtcursussen geven

Tim van ‘Temptation Island’ gaat flirtcursussen geven

Tim van ‘Temptation Island’ is eindelijk klaar om zijn wijsheid te delen met anderen. De jongeman wil namelijk flirtcursussen geven en anderen leren hoe ze iemand aan de haak moeten slaan. Wie wil weten hoe klimop in elkaar zit? 

Tim van ‘Temptation Island’ is ongetwijfeld de meest besproken figuur van het jaar. Om één of andere reden komt hij steeds weer in de media, maar nu heeft hij echt een doel: anderen leren flirten.

Enkele maanden na het programma gaf Tim een flirtcursus met de Vlaamse seksuologe Kaat Bollen. Na een groot succes gaan de twee verder met advies geven over hoe je moet flirten. “We hebben er samen al een gegeven, op aanvraag van een studentenclub. Daar is zoveel volk op afgekomen dat we een vervolg aan dat succes willen breien”, zegt Tim in het weekblad Story. In de aula konden slechts 650 studenten genieten van de wijze woorden van Tim. “Omdat er zoveel volk op is af gekomen, gaan Kaat en ik er een vervolg aan breien.”

Tim de verleider

Volgens Tim is hij na ‘Temptation Island’ razend populair geworden bij de vrouwen. “Door mijn deelname komen meisjes spontaan naar mij toe. Ik vraag mij wel af of die oprecht geïnteresseerd zijn of dat het is omdat ik op tv ben geweest.” Zou zijn nieuwe vriendin dat wel leuk vinden?

Tim nam deel aan het programma met zijn toenmalige vriendin Deborah. Maar tijdens Temptation, en blijkbaar ook nadien, is Tim omgevormd in een echte verleider. Hij werd op ‘Temptation Island’ verliefd op Cherish en had nadien enkele vriendinnetjes. Hoe hij zo veel vrouwen kan versieren, deelt hij graag met anderen in de cursus. Tim heeft duidelijk ondernemingszin.

Wie wil weten hoe klimop in elkaar zit?

Gesponsorde artikelen