Tim van ‘Temptation Island’ gaat petten en T-shirts verkopen met een vleugje Timtation

Tim van ‘Temptation Island’ gaat petten en T-shirts verkopen met een vleugje Timtation

‘Temptation Island’ zit er nu al een tijdje op, maar dat betekent niet dat het nu stil is rond de deelnemers. Zo brengt Tim binnenkort merchandise uit. Hij promootte de eerste stuks uit zijn collectie al op zijn Instagram en het belooft ‘Temptation Island’-getint te worden.

Tim was zonder twijfel de opvallendste deelnemer aan het afgelopen seizoen van Temptation Island. De Aalstenaar die vol vertrouwen startte aan het avontuur werd halsoverkop smoorverliefd op verleidster Cherish, voor wie hij zijn vriendin Deborah zonder verpinken aan de kant schoof. Het werd uiteindelijk niets tussen Tim en Cherish, maar het Temptation-avontuur heeft hem wel een nieuwe business opgeleverd.

Merchandise

Tim kondigt namelijk aan op Instagram dat hij merchandise gaat verkopen onder de naam T-Tation. Het gaat om petten en T-shirts met quotes uit het meest recente seizoen van Temptation Island.

Hij gebruikt de quotes van zichzelf, waaronder “Mensen, mensen, mensen” en “Klimop” (voor de gelegenheid omgevormd tot “Klim ’t erop”. Maar er zijn ook T-shirts met de pareltjes van Kevin. Zoals daar zijn “Koekerond” en “I’m sorry, mama”.

Petten zijn verkrijgbaar voor 15 euro, voor T-shirts betaal je 23,50 euro. Alle informatie is te vinden op het Instagramaccount ttation2018.

Ben jij geïnteresseerd in een échte Timtation pet of T-shirt?

Instagram ttation2018

Gesponsorde artikelen