Tim van ‘Temptation Island’ heeft Cherish na de opnames nooit meer gezien

Tim van ‘Temptation Island’ heeft Cherish na de opnames nooit meer gezien

Op ‘Temptation Island’ zagen we hoe Tim zijn Deborah inruilde voor verleidster Cherish. Hij droomde luidop van een toekomst met de Nederlandse, maar die kwam er niet. In ‘Goedele On Top’ vertelde Tim dat hij Cherish nooit meer gezien heeft toen hij weer in België was. 

Op de dreamdate waren Tim en Cherish dolverliefd. De twee overlaadden elkaar met kusjes en Tim sprak al over de (verre) toekomst. Maar zover is het dus niet gekomen. Want in Goedele On Top vertelde de Aalstenaar dat hij Cherish nooit meer heeft gezien.

Timtation

Tim begon aan Temptation Island met grote plannen. Hij zou zijn Deborah Leemans op het laatste kampvuur ten huwelijk vragen. Elke vrouw werd uit zijn kamer geweerd en niemand kon tippen aan Deborah.

Tot hij plots halsoverkop verliefd werd op verleidster Cherish. Hij sprak nog steeds over trouwen, maar deze keer zou dat met Cherish zijn. Op het laatste kampvuur kwam de ring dan toch uit zijn broekzak. Maar niet met het verhoopte resultaat, want Deborah kegelde de ring prompt het kampvuur in.

“I will make Cherry happy”

Al dit drama is voor niets geweest, blijkt nu. Want na Temptation Island was de liefde tussen Tim en Cherish volledig over, van de kant van Cherish althans. Want in Goedele On Top vertelt Tim dat hij Cherish toch graag nog eens zou terugzien.

Bovendien heeft Tim een tattoo laten zetten om zijn Temptation-avontuur te herdenken. En op die tattoo staan twee kersen, cherries, die verwijzen naar Cherish.

Je kan de volledige aflevering van Goedele On Top herbekijken op de website van VIJF:

VIJF

Gesponsorde artikelen