Tim van ‘Temptation Island’ heeft een alweer nieuwe vriendin

Tim van ‘Temptation Island’ heeft een alweer nieuwe vriendin

Tim van ‘Temptation Island’ heeft opnieuw de liefde gevonden. Nadat zijn relatie met Deborah stukliep in Thailand en het ook met Cherish niet werkte was Tim een tijdje vrijgezel, maar nu durft hij opnieuw de woorden “de ware” in de mond te nemen.

Tim “mensen, mensen, mensen” Wauters van Temptation Island heeft alweer een nieuwe dame aan de haak geslagen. De gelukkige is Rani Vanderheesen, een knappe jongedame uit Roeselare. De twee zijn een koppel sinds een week en steken hun relatie niet onder stoelen of banken.

Timtation

Tim zorgde voor de shock van de eeuw (of toch zeker die van februari 2018) toen hij op Temptation Island een ommekeer van formaat maakte. Hij begon aan de relatietest met zijn vriendin Deborah Leemans, die hij “nooooooit” zou bedriegen en die “de enige” was voor hem. Hij kon dit even volhouden, maar na een paar dagen in Thailand kon hij de verleiding niet meer aan en viel hij als een blok voor verleidster Cherish.

De mooie papiertjes met “no girls allowed unless Deborah Leemans” vlogen van de deur, het kussen met haar T-shirt mocht nu naast het bed liggen en de foto’s van Deborah werden in de schuif opgeborgen, want nu was het al Cherish wat de klok sloeg. Tim wilde trouwen met de Nederlandse verleider en nodigde alvast verleidster Zwanetta uit. Maar na Temptation Island bleek de liefde van Cherish toch een pak minder groot dan die van Tim.

In de terugblikaflevering zagen we Tim met een onbekende nieuwe vriendin, maar die relatie zat er al op voor de aflevering uitgezonden werd. Een paar weken geleden was er dan opnieuw een vrouw in het leven van Tim, maar dat bleek uiteindelijk een grapje te zijn van Tim.

De ware?

Maar nu lijkt het alsof Tim dan toch (voor de derde keer) de ware heeft gevonden. Na Deborah en Cherish is de keuze deze keer gevallen op de West-Vlaamse Rani Vanderheesen. Rani is met haar 23 lentes acht jaar jonger dan Tim, maar dat staat de twee niet in de weg.

Ook deze keer liet Tim er geen gras over groeien. Hij laat aan Het Laatste Nieuws weten dat het meteen raak was. “We hadden al even contact. Op Kamping Kitsch hebben we dan afgesproken, en de vonk was er meteen”, klinkt het. De tortelduifjes zijn dolverliefd en Tim noemt Rani op Facebook al de liefde van z’n leven. “Of ik dit keer de ware heb gevonden? Ik hoop het. Het klikt in ieder geval super tussen ons. Dus we zien wel.” Dus sorry dames, vanaf nu is het “no girls allowed unless Rani Vanderheesen”!

Met deze foto op Facebook maakte Tim zijn relatie bekend:

VIJF

En ook Rani verstopt haar verliefdheid niet langer:

Gesponsorde artikelen