Tim van ‘Temptation Island’ heeft zijn eigen condooms en zo kan jij ze winnen

Tim van ‘Temptation Island’ heeft zijn eigen condooms en zo kan jij ze winnen

Tim is zonder twijfel een van de meest veelbesproken deelnemers van ‘Temptation Island’. Hoewel hij z’n liefde voor Deborah Leemans aanvankelijk bij elke mogelijkheid uitschreeuwde, begint het er toch op te lijken dat hij gaat zwichten voor de verleiding. Dan zijn condooms natuurlijk geen overbodige luxe. En die heeft hij nu … met zijn eigen hoofd erop. 

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is nog volop bezig, maar we kunnen nu al zeggen dat Tim dé man van het seizoen is. In de eerste afleveringen liet hij geen moment onbenut om zijn liefde voor zijn vriendin Deborah Leemans uit te schreeuwen, maar nu lijkt de 30-jarige puber toch te plooien voor de charmes van verleidster Cherish.

Condooms

Tim, die naar eigen zeggen ook seks had met maar liefst “500 à 700” vrouwen, heeft nu ook condooms laten maken met zijn eigen hoofd erop.

Op de binnenste verpakking van de condooms staat een foto van Tim, samen met de hashtag #timtation. En op de buitenste verpakking staat te lezen: “Om een bloemetje te plukken”, een verwijzing naar een van z’n Temptation-quotes. “Ik ben hier niet om één bloemetje te plukken als ik thuis een boeket heb.”

Winnen

Wie zelf zo’n condoom van Tim wil, heeft geluk. De Aalstenaar geeft zijn condooms namelijk weg aan z’n volgers. Hoe je ze precies kan winnen, zegt hij niet duidelijk. Maar z’n Instagrampagina in de gaten houden, is de boodschap.

Heeft Tim je geïnspireerd, dan kan je ook zelf je eigen hoofd (of iets anders) laten drukken op een condoom bij Fotocondoom. Wat zou jij op je gepersonaliseerde condooms zetten?

Dit is hoe de condooms van Tim eruitzien:

Gesponsorde artikelen