Tim van ‘Temptation Island’ laat tattoo zetten door Fabrizio, die zijn tijd in Thailand perfect samenvat

Tim van ‘Temptation Island’ laat tattoo zetten door Fabrizio, die zijn tijd in Thailand perfect samenvat

Tim van ‘Temptation Island’ heeft een bezoekje gebracht aan de tattooshop van verleider Fabrizio. Hij koos daar voor een bijzonder ontwerp, waarmee hij verwijst naar zijn tijd in Thailand en daarbij kon verleidster Cherish natuurlijk niet ontbreken. 

Fabrizio kreeg vandaag een wel heel opmerkelijke gast over de vloer in zijn ‘tattoo saloon’. Tim, de meest onvolwassen 30-jarige van België en omstreken, liet een nieuwe tattoo zetten om zijn tijd op Temptation Island te herdenken. En die zegt misschien wel iets over de afloop van de ‘relatie’ tussen hem en Cherish.

Timtation

Tim is zonder twijfel de opmerkelijkste deelnemer van dit seizoen van Temptation Island. Hij begon aan de relatietest vol zelfvertrouwen. De verlovingsring voor Deborah Leemans had hij op zak, meisjes waren niet welkom op zijn kamer en “Op het einde vraag ik Deborah ten huwelijk” was zijn slagzin. Maar na acht dagen veranderde hij zijn grijsgedraaide plaat.

Tim werd “bevangen door klimop” en veranderde zijn “No girls allowed unless Deborah Leemans” in “I’m gonna make Cherry happy“. De 30-jarige Aalstenaar keerde zijn kar volledig en wil nu niet langer Deborah ten huwelijk vragen, maar wel Cherish, met wie hij een trouwfeest wil in ware Temptation-stijl.

VIJF

Tattoo

Een verhaal om nooit te vergeten, dacht Tim. Want nu liet hij een opmerkelijke tattoo zetten in de tattooshop van verleider Fabrizio. ‘Timtation Island‘ staat er nu te lezen op zijn onderarm. Maar dat is niet alles.

Aan de linkerkant van de tekst staat een diamant, waarmee Tim mogelijk verwijst naar de verlovingsring die hij meenam naar Thailand. Maar het is vooral opmerkelijk wat er aan de rechterkant getekend staat. Daar staan namelijk twee kersen, cherries in het Engels. Een duidelijke verwijzing dus naar zijn Temptation Cherish. Als kers (pun intended) op de taart, is de tattoo ondertekend door Fabrizio en Pommeline, die binnenkort samen te zien zullen zijn in hun eigen tattoo-programma, I Love You Tattoo.

Zou Tim dan toch nog steeds samen zijn met Cherish? Dat lijkt ons alvast heel onwaarschijnlijk omdat de verleidster al meermaals heeft duidelijk gemaakt dat ze het benauwd kreeg van hem en zelfs geen sprankeltje verliefdheid voelde. Zou ze dan toch bijgedraaid zijn?

Instagram

Gesponsorde artikelen