Tim van ‘Temptation Island’ probeerde na het kampvuur de schuld in de schoenen van Deborah te schuiven

Tim van ‘Temptation Island’ probeerde na het kampvuur de schuld in de schoenen van Deborah te schuiven

Bij het finale kampvuur op ‘Temptation Island’ werd duidelijk dat Tim en Deborah elkaar bijna niets meer te zeggen hadden. Maar uit de beelden vanuit de auto op weg naar het hotel blijkt dat Tim toch nog met vragen zit. 

De liefde tussen Tim en Deborah is na Temptation Island over en uit. Nadat Tim op het laatste kampvuur nogmaals zijn liefde voor Cherish uitschreeuwde, gooide Deborah zijn ring prompt het kampvuur in. Op die manier wilde ze een definitief einde maken aan haar relatie met Tim, maar voor Tim was het duidelijk nog niet uitgepraat.

Vragenvuur

Na een lange pijnlijke stilte vraagt Tim plots aan Deborah waarom zij zo nodig weg moest van de camera’s met Gino. Op deze manier probeert hij de schuld voor zijn bocht van “360 graden” in de schoenen van Deborah te schuiven. Alsof zij ervoor zorgde dat hij van het ene op het andere moment zijn liefde voor Cherish begon uit te schreeuwen.

Karma kwam echter snel voor Tim, want in Goedele On Top vertelde de Aalstenaar deze week nog dat hij zijn grote liefde Cherish na de opnames van Temptation Island nooit meer heeft gezien. Daar sta je dan met je cherries-tattoo.

Bekijk de ongemakkelijke autorit van Tim en Deborah hier:

Gesponsorde artikelen