Tim van ‘Temptation Island’ wil deelnemen aan dit tv-programma

Tim van ‘Temptation Island’ wil deelnemen aan dit tv-programma

Tim Wauters, die we vooral kennen als Timtation uit het laatste seizoen van ‘Temptation Island’ is nog niet van plan om uit de bekendheid te vertrekken. De ex van Deborah Leemans wil namelijk deelnemen aan een nieuw televisieprogramma. 

Wie dacht dat we in 2019 eindelijk van Tim van Temptation Island, aka Timtation, verlost zouden zijn, heeft het bij het verkeerde eind. De Aalstenaar die meer van verloofde wisselt dan van zwembroek heeft namelijk nog geen plannen om uit de publieke wereld te verdwijnen, in tegendeel.

Temptation Island 2019

Dat Tim de smaak van de televisiewereld flink te pakken heeft, bleek eerder al uit z’n inschrijving voor het volgende seizoen van Temptation Island. Nadat Tim z’n deelname als koppel met Deborah fout afliep en hij er zelfs geen relatie met droomvrouw Cherish aan kon overhouden, wilde hij het als verleider proberen.

Maar hij kwam van een kale reis terug. De productie van Temptation Island liet hem weten dat ze al voldoende verleiders hadden voor het nieuwe seizoen, dat binnenkort van start gaat. Dus zal Tim op een andere manier moeten verder werken aan z’n tv-carrière.

VIJF

Dancing with the Stars 2019

In een interview met Het Laatste Nieuws laat Tim nu weten wat z’n nieuwe ambitie is. Hij wil in de voetsporen van verleider Fabrizio stappen en deelnemen aan het volgende seizoen van Dancing with the Stars.

Hij was onder de indruk van de danscapaciteiten van Fabrizio. “Ik had dat totaal niet verwacht, omdat ik weet dat Fabrizio niet echt een danser is. Maar hij is uit z’n comfort zone gestapt en hij heeft het toch maar gedaan”, spreekt hij vol lof over Fabrizio. “Mochten ze voor het tweede seizoen nog kandidaten zoeken: ik kan redelijk goed dansen, al zeg ik het zelf.” Maar als hij ook bij Dancing with the Stars geweigerd wordt, heeft hij altijd nog een plan C. “Ik zou in 2019 heel graag opnieuw op tv komen. Dat mag weer reality zijn, al zou ik het ook wel zien zitten om mee te spelen in een film of zo.”

Of hij echt kan winnen in Dancing with the Stars, valt nog af te wachten, maar hij heeft toch al euhm … soepele heupbewegingen:

VIJF

Gesponsorde artikelen