Timothée Chalamet en Armie Hammer keren allebei terug in vervolg ‘Call Me by Your Name’

CALL ME BY YOUR NAME
ISOPIX

Timothée Chalamet en Armie Hammer zullen beiden meedoen aan het vervolg van Call Me by Your Name, dat bevestigde regisseur Luca Guadagnino zelf. De hoofdrolspelers spelen in het vervolg, Find Me, terug Elio en Oliver.

Het was eerst niet duidelijk of er nog een vervolg kwam van Call Me by Your Name. Hoofdrolspeler Armie Hammer was eerst niet enthousiast over een vervolg. Aan cultuurmagazine Vulture vertelde hij vorig jaar dat de eerste film zo speciaal is dat hij niet te evenaren is. Het zou volgens hem op een teleurstelling eindigen. Maar nu hebben zowel Timothée Chalamet als Armie Hammer getekend voor het vervolg.

Find me

Het vervolg, Find Me, zal gebaseerd zijn op het gelijknamig boek dat geschreven werd door André Aciman. Hij schreef ook het eerste boek, Call Me by Your Name.

Het verhaal zal zich afspelen in Berlijn in 1989, midden in een aids-crisis die de Duitse hoofdstad te verduren kreeg. Enkele jaren na het einde van Call Me by Your Name. De focus van het verhaal ligt nu vooral op de vader van Elio.

Impact coronacrisis

Ook de filmindustrie wordt geraakt door de huidige coronacrisis. Regisseur Luca Guadagnino had een ontmoeting gepland met een potentiële schrijver. Maar deze werd afgelast.

Meer details over de nieuwe film zijn nog niet bekend.

Gesponsorde artikelen