Timothée Chalamet haalt hilarische ‘Statistics’-video weer boven

Thimothée Chalamet
EPA

Afgelopen weekend vonden er heel wat virtuele diploma-uitreikingen plaats met verschillende bekende namen om de laatstejaars in Amerika een hart onder de riem te steken. Onder andere Timothée Chalamet was aanwezig op Graduate together: America Honors the High School Class of 2020, en hij bracht daar een ode aan de leerkrachten door te verwijzen naar een hilarische video van hem die enkele jaren geleden viraal ging.

Laatstejaars in het middelbaar missen door de huidige coronacrisis een belangrijk moment in hun schoolcarrière: de diploma-uitreiking. Er zijn verschillende initiatieven opgestart om die afgestudeerden toch een onvergetelijke afsluiter te geven.

Class of 2020

De Obama’s, Oprah Winfrey, Miley Cyrus, Lady Gaga, BTS en nog veel meer grote namen werkten mee aan initiatieven om wereldwijd miljoenen jongeren te steunen en hen toch een diploma-uitreiking te geven, virtueel dan wel. Ook Timothée Chalamet was aanwezig op één van de online evenementen. “Ik ben blij dat ik de kans krijg om hier te zijn en het met jullie allemaal te vieren vanavond”, zei de Call Me by Your Name-acteur in zijn toespraak. “Ik kan me niet voorstellen hoe de laatste paar maanden zijn geweest voor studenten. Laat staan voor de laatstejaars op de middelbare school, en het niet kunnen bijwonen van jullie afstudeerceremonies.”

Statistics

Verder bedankte Chalamet nog zijn drie favoriete leerkrachten van vroeger. Fans werden laaiend enthousiast wanneer hij het over Miss Lawton had. “Dank u voor uw dappere pogingen om mij de kunst van de statistiek te leren. Bedankt voor alles. Gefeliciteerd aan de klas van 2020.” En dat was geen toeval, want er bestaat een hilarische video van de acteur toen hij nog op de middelbare school zat. In de video rapt de jonge Timothée over statistiek en zijn leerkracht Miss Lawton: “Ms. Lawton, Ms. Lawton, Ms. Lawton/statistics, yup, statistics, yup yup, statistics, yup.” Fans en zowat heel Twitter werden gek bij die verwijzing in zijn toespraak.

Bekijk hier de Statistics-video van Timothée Chalamet:

Gesponsorde artikelen