Tim “Timtation” Wauters is papa geworden van zoontje

Tim Wauters uit Temptation Island heeft een zoontje gekregen. Dat maakte de realityster gisteren zelf bekend via Instagram en Facebook. De meesten kennen hem als Timtation uit Temptation Island 2018. Toen nam hij samen met zijn ex Deborah deel aan het programma. En zijn passage ging alles behalve onopgemerkt voorbij.

No girls allowed, unless Deborah Leemans“, klonk het nog in 2018. Maar daar is nu toch verandering in gekomen. Tim “Timtation” Wauters heeft gisteren namelijk bekendgemaakt dat zijn huidige vriendin, Sofie Govaert, is bevallen van een zoontje, Finn. De zwangerschap maakte de realityster eerder al bekend met een opvallende uitspraak.

Timtation

Het is ondertussen al vier jaar geleden dat we in Temptation Island kennismaakten met Tim Wauters. Hij deed namelijk in 2018 samen met zijn toenmalige vriendin Deborah mee aan het programma. Hoewel het koppel de relatietest in eerste instantie leek te overleven, ging Tim uiteindelijk toch in de fout. Na het programma ging het koppel uit elkaar en werd Timtation al aan verschillende vrouwen gelinkt.

Nu lijkt hij eindelijk gesetteld, want sinds 2020 vormt hij een koppel met Sofie Govaert. Na twee weken liet Tim de naam van zijn nieuwe liefde al tatoeëren en nu, twee jaar later, is hun eerste zoontje er. Sofie had al een zoontje, Mathis, uit een vorige relatie. Het koppel maakte de bevalling gisteren bekend via Instagram en Facebook. “Kleine handjes, kleine voetjes”, staat er te lezen bij een foto van de pasgeboren baby. “Een nieuw begin. Welkom Finn, in ons gezin.”

Aankondiging

Dat de realityster en zijn vriendin in verwachting waren, dat was al een tijdje bekend. Wauters deelde namelijk eerder dit jaar een post waarin hij de zwangerschap bekendmaakte aan de hand van een opvallende quote. “Na een geweldige vrijpartij, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij”, stond er toen op Facebook.

Meer
Lees meer...