Left Right
scrollTop top

Tinder test een nieuwe functie die je nog betere matchen moet opleveren


Tinder test een nieuwe functie die je nog betere matchen moet opleveren

Een leuke match vinden op Tinder wordt binnenkort weer iets makkelijker. De applicatie test namelijk een nieuwe functie waarbij Tinder probeert te voorspellen wie jij zou willen liken. Voorlopig is ‘Super Likable’ wel nog niet beschikbaar in België.

Tinder kan leuk zijn, maar soms ook wel veel tijd kosten. Daar wil de applicatie nu iets aan doen. Het bedacht namelijk een systeem dat door middel van artificiële intelligentie probeert te voorspellen wie jij ziet zitten.

‘Super Likable’

In de nieuwe functie ‘Super Likable‘ krijg je als gebruiker vier personen te zien die volgens Tinder helemaal jouw ding zijn. Als dat bij één van de vier ook echt zo is, kan je die persoon een super like sturen. Een gewone like is jammer genoeg niet mogelijk.

Hoe de artificiële intelligentie van Tinder precies probeert te voorspellen wie jouw droomvrouw of -man is, is niet bekend. Maar vermoedelijk leert ‘Super Likable‘ van wie je vroeger wel of niet naar rechts hebt geswiped.

Testfase in VS

De nieuwe functie wordt op dit moment getest in New York en Los Angeles. Hoe lang die testperiode duurt en wanneer ‘Super Likable’ naar België zou komen in niet bekend.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899