Tips voor studenten! Hier kan je in Leuven gaan eten voor 12 euro of minder

Tips voor studenten! Hier kan je in Leuven gaan eten voor 12 euro of minder

Je bent student, je hebt niet veel geld en geen zin om te koken of gewoon zin om eens ergens iets te gaan eten? Dan zijn volgende adresjes misschien wel leuk om eens uit te proberen, want het moet dan ook niet altijd McDonalds, kebab of pizza zijn!    

Donki

Voor Mexciaanse burritos en tacos moet je in Leuven zijn. Bij Donki stel je zelf je burritos en tacos samenstellen. Je kiest een vulling en een salsa, de prijs verschilt van welke vulling je kiest. Zo betaal 8,50 en 9,30 euro. Maar wat is Mexicaans eten zonder nachos en guacamole? Bij Donki kan extra’s bij bestellen, de prijzen liggen tussen 1,50 en 6,50 voor verschillende extra’s.

Croque ’n Roll

Wie dacht dat croque monsieurs saai waren, is helemaal verkeerd! Croque ’n Roll biedt je verschillende originele croques aan. En de croques? Die zijn perfect voor de muziekliefhebbers onder ons. Tijdens de lunch kan je onder andere kiezen voor Mick Jagger, Bono en Prince, je betaalt er tussen 6,20 en 11,30 euro.

Coup de Soup

Zin in een lichte lunch? Dan zijn de soepen van Coup de Soup perfect voor jou. Elke week heb je de keuze tussen zes verschillende soepen, daarbij heb je twee sneetjes brood en boter. Je hebt de keuze uit vier verschillende maten soepkommen, hiervoor betaal je tussen 2,50 en 8 euro. Iedere week is er ook een keuze tussen verschillende salades, die kosten 5 euro.

The Loving Hut (Veganerie)

Let’s go vegan! Voor alle vegans en iedereen die vegan eens wil proberen is The Loving Hut – Veganerie een adresje in Leuven om eens uit te proberen. Je kan er burgers en wraps (prijs tussen 7,50 en 12,50 eten. Maar je hebt er ook verschillende snacks die leuk zijn om te delen met vrienden, hiervoor betaal je 3,50 tot 9,50. Iets om eens uit te proberen?

WÜRST

Ondertussen is er in Gent en Antwerpen ook een vestiging, maar de eerste was in Leuven en daarom mag WÜRST hier niet ontbreken. Op de menukaart is er keuze genoeg, met verschillende variaties van broodjes. Je hebt de keuze tussen normaal of XL, voor de normale versie kan je ook kiezen voor een glutenvrij broodje. Voor zo een haute dog van Jeroen Meus betaal je tussen 7,50 en 12,50 euro.

Gesponsorde artikelen