Titel van opening nieuwe seizoen Game Of Thrones doet fans hopen dat hun droom uitkomt

Titel van opening nieuwe seizoen Game Of Thrones doet fans hopen dat hun droom uitkomt

OPGEPAST SPOILERS! Wie het vijfde seizoen van Game Of Thrones nog moet zien, leest best niet verder!

Het nieuwe seizoen van Game Of Thrones is nu nog maar een tweetal weken van ons verwijderd. Dus hebben de makers de titel van de eerste aflevering bekendgemaakt. En die lijkt te bevestigen wat veel fans nu al maanden hopen.

Is Jon Snow dood? Dat lijkt nogal logisch toen we zijn lijk daar op de grond zagen liggen, en het wordt ook bevestigd door de omschrijving van de eerste aflevering. Maar komt hij in het nieuwe seizoen terug tot leven? Het kan, want in het verhaal loopt er nog altijd een zekere Melisandre rond. Als één iemand de doden weer tot leven zou kunnen wekken, dan moet zij het zijn. We zagen al beelden van Melisandre die vermoedelijk zijn opgenomen op de plaats waar Jon Snow is gestorven. En nu hebben we deze titel te zien gekregen: The Red Woman.

Het kan haast niet anders of die omschrijving verwijst naar Melisandre, dus ze moet wel een hoofdrol spelen in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Natuurlijk kan het ook een trucje van de makers zijn om ons op het verkeerde pad te zetten. Wie weet is die ‘rode vrouw’ iemand die totaal niet belangrijk is. Van de omschrijving van de aflevering worden we niet veel wijzer: “Jon Snow is dood. Daenerys ontmoet een sterke man. Cersei ziet haar dochter weer.”

Het had evengoed een tekstje bij een aflevering van Thuis of Familie kunnen zijn. We zullen dus gewoon moeten kijken op zondag 24 april.

HBO

Gesponsorde artikelen