‘To All The Boys I’ve Loved Before’ is nóg mooier als je dit behind-the-scenes geheimpje kent

‘To All The Boys I’ve Loved Before’ is nóg mooier als je dit behind-the-scenes geheimpje kent

De Netflix-film ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ is razend  populair. De film krijgt lovende kritieken en wordt zelfs al de beste film van Netflix tot nu toe genoemd. En wie de film al gezien heeft zal het wel weten: de film is romantisch, grappig en herkenbaar en wanneer je dit weet wordt de film zowaar nóg mooier.

To All The Boys I’ve Loved Before staat nog maar negen dagen op Netflix, maar wist in die tijd al uit te groeien tot een gigantisch succes. En als je de film nu al supermooi vond, dan kende je dit lieve behind-the-scenes geheimpje nog niet.

To All The Boys I’ve Loved Before

De Netflix-film To All The Boys I’ve Loved Before is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jenny Han. Het vertelt het verhaal van Lara Jean Convey (Lana Condor), een zestienjarig meisje dat doorheen haar leven brieven heeft geschreven aan de jongens op wie ze een oogje had. Ze hield de brieven bij in een doosje, maar op een dag lekken ze uit.

To All The Boys I’ve Loved Before is een typische romantische komedie, maar de herkenbare personages en de chemie tussen de acteurs maken het een uniek verhaal dat iedereen kan raken. Maar er is meer want regisseur Susan Johnson heeft een geheimpje verklapt dat de film (als dat al mogelijk was) nóg mooier maakt.

Netflix

Screensaver

Op het einde van To All The Boys I’ve Loved Before krijgen we de achtergrond van de gsm van Lara Jean te zien. Daarop staat een foto van haar en haar “fake boyfriend” Peter Kavinsky (Noah Centineo). Hoewel we in het begin van de film zien hoe ze allebei een foto van elkaar instellen als achtergrond, is het onduidelijk wanneer deze foto genomen werd. Daarom vroeg Entertainment Tonight aan regisseur Susan Johnson of er misschien een scène verwijderd werd uit de film. Dit gebeurde niet, maar er zit wel een prachtig verhaal verbonden aan de foto.

“Ik kan het je wel vertellen. Het zal de magie van de film niet verpesten”, legt Johnson uit. “De foto werd genomen door een van onze medewerkers. De twee (acteurs Lana Condor en Noah Centineo, red.) zaten backstage in hun loges. Ze waren zo aan het slapen in de zetel, dus hebben we gewoon over hen geleund en de foto genomen omdat het zo schattig was. We hebben die foto geleend van onze medewerker. Er was geen scène. Ik zou iets kunnen verzinnen, maar ik vind het eigenlijk schattig dat ze ook naast het scherm zo close zijn.” Ons hart! <3

Dus euhm, tijd om nog eens naar To All The Boys I’ve Loved Before te kijken? Of kijk je liever naar iets nieuw, dan vind je hier onze top 50 van series op Netflix.

Netflix

Gesponsorde artikelen