‘To All The Boys I’ve Loved Before’-sequel nu écht bevestigd met deze schattige video

De geruchten deden al langer de ronde, maar nu is het ook echt bevestigd: er komt een sequel van ‘To All The Boys I’ve Loved Before’. De romantische komedie was een van de best bekeken films van Netflix dit jaar, dus kon een sequel eigenlijk niet uitblijven. En dat goede nieuws werd bekendgemaakt door de acteurs zelf. 

Het is officieel! Er komt een vervolg op To All The Boys I’ve Loved Before. Het verhaal van ons favoriete koppel Lara Jean en haar dreamy boyfriend Peter Kavinsky gaat dus verder. In een schattige video met de hoofdrolspelers Lana Condor en Noah Centineo kondigt Netflix het nieuws aan. En dit is wat we van de nieuwe film mogen verwachten.

P.S.: I Still Love You

De sequel van To All The Boys I’ve Loved Before is dus een feit. En eigenlijk mag dat niet als een verrassing komen, want de film is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Jenny Han. To All The Boys I’ve Loved Before is het eerste boek uit een reeks van drie.

Na het originele verhaal van To All The Boys I’ve Loved Before volgden in de geschreven versie nog P.S.: I Still Love You en Always and Forever, Lara Jean. De tweede film zal dus waarschijnlijk gaan over het verhaal van P.S.: I Still Love You en we mogen ook stiekem al beginnen dromen van een derde film.

John Ambrose

Als de sequel van To All The Boys I’ve Loved Before inderdaad gebaseerd is op het tweede boek uit de reeks, zal er een grotere rol weggelegd zijn voor John Ambrose, een van de jongens op wie Lara Jean ooit een crush had en die dus ook een brief ontving.

Op het einde van de film, tijdens de aftiteling, komt hij kort in beeld. Daarbij wordt hij vertolkt door Jordan Burtchett. Maar in de sequel zal hij dus gespeeld worden door een nieuwe acteur. Want op het einde van het aankondigingsfilmpje van Netflix over de To All The Boys-sequel belt de nieuwe acteur Lana Condor op, die reageert met: “Wat? Jij gaat de perfecte John Ambrose zijn!”. Wie de geheime acteur is, is nog niet geweten, maar wij vermoeden dat het gaat om een grote naam, aangezien Netflix ons nu al laat speculeren.

Netflix

Eerdere bevestiging

Eigenlijk was deze sequel al enkele weken geleden bevestigd. In een artikel van The Hollywood Reporter stond toen te lezen dat er een samenwerking kwam tussen Paramount en Netflix. Het eerste project van die samenwerking zou dan de sequel van To All The Boys I’ve Loved Before zijn. In het artikel staat geen echte bevestiging. Er staat enkel te lezen dat de sequel “besproken wordt”.

De eigenlijke bevestiging kwam van de regisseur van To All The Boys I’ve Loved Before, Susan Johnson. Zij postte op Instagram een foto met de boodschap: “Wel, the cat is out of the bag (wat zoveel betekent als ‘de aap is uit de mouw’, red.)! Bedankt voor de steun, iedereen!!! Dit is allemaal door jullie!”. Ze verwijderde de foto al snel en ontkende de sequel. Maar nu is er dus de echte, officiële bevestiging: onze favoriete romcom van het jaar krijgt een sequel!

Gesponsorde artikelen