Moeite met het breken van je Toblerone? Dit is hoe je de reep echt moet eten

Dat TikTok vol staat met challenges en dansjes, is geen nieuws. Maar naast al die amusante dingen is er op de app ook plaats voor lifehacks en handige tips. Deze keer gaat het om een tip van TikTokker Chef Koudy. Hij legt in een video uit dat we de bekende Toblerone-reep al heel ons leven fout breken.

Eet je een Leo of Kinder Bueno reepje per reepje of volledig? En hoe krijg je het minste chocolade op je handen? Dat zijn de vragen die koek- en snoepliefhebbers echt bezighouden. Zo ook enkele mensen op TikTok. Recent heeft een van hen nu een gouden tip gedeeld. Zo zou er namelijk een makkelijke manier zijn om een Toblerone-reep te breken. En hoewel het er handig uitziet, lijkt toch niet iedereen overtuigd van de lifehack.

Toblerone

Dat er meerdere mysteries rond de iconische Toblerone-reep hangen, is geen verrassing meer. Zo zijn er heel wat mensen in de war wanneer ze erachter komen dat de berg Matterhorn ook echt op de verpakking van de reep staat. Maar ook in de verpakking zit blijkbaar nog een groot mysterie.

Zo moet je de chocoladepartjes niet naar buiten toe breken, maar naar binnen toe. Dat vertelt TikTok-influencer Chef Koudy (@chefkoudy) op de app. “Wist je dat je Toblerone moet samenduwen om het makkelijk te kunnen breken”, staat er in het onderschrift te lezen. In de video zien we hoe Koudy de chocoladereep inderdaad makkelijk laat breken. De video behaalde ondertussen al meer dan 800.000 likes.

Hoewel het lijkt alsof de beste manier zo gevonden is, gaan velen er in de reacties toch niet mee akkoord. “Ik heb nog nooit zoveel gesmolten chocolade aan mijn handen gehad”, klinkt het. Anderen vertellen dan weer dat ze er minstens even lang over doen om het stukje af te breken.

Bekijk de TikTok hier:

@chefkoudy Do you know toblerone should be pushed together to break?😭😂❤️🍫 #toblerone#tobleronechallenge#mnam#chefkoudy#foodfun#funfood#tobleronechocolate#howtoeat ♬ Heat Waves – Glass Animals
Meer
Lees meer...