Toen Marthe (K3) nog in een koor zong en YouTube covers maakte

Toen Marthe (K3) nog in een koor zong en YouTube covers maakte

Marthe De Pillecyn is op haar 19e het jongste K3’tje van de nieuwe formatie, maar zeker niet het meisje met de minste ervaring. Bekijk hier vijf videos van Marthe voordat haar K3 zoekt K3 avontuur begon.

1. I Won’t Give Up

Tegenwoordig beginnen zoveel artiesten met het zingen van covers op YouTube, zo zie je hier een video een 16-jarige Marthe die het nummer I Won’t Give Up van Jason Mraz zingt, gewoon voor haar webcam.

2. Streepje voor

Maar ook op professioneel niveau had Marthe al een streepje voor. Van kleins af aan zong ze in het Studio 100 koor, dat optrad op de bekende evenementen als De Grote Sinterklaasshow en het Studio 100 Zomerfestival. Spot jij Marthe in deze video? Een tip, ze staat op de voorste rij aan de rechterkant.

3. Belgium’s Got Talent

En wie weet dat Marthe nog heeft meegedaan aan Belgium’s Got Talent? Ken je de Young Artists Academy nog? Als je goed hebt opgelet herriner jij je Marthe misschien nog. In de auditie zie je dat Marthe begint als een van de eerste vier zangeressen (de tweede van links).

4. Pumped Up Kicks

Waar Marthe in 2012 nog voor haar webcam zong ruilde ze de webcam twee jaar geleden voor de studio, waar ze begeleid door haar vriend Alexis een cover bracht van Pumped Up Kicks, van Foster The People.

5. Spot je Marthe in het koor?

En met de laatste video gaan we nog even terug in de tijd naar 2013, opnieuw naar De Grote Sinterklaasshow, waar Marthe in het Studio 100 koor zong. Maar deze keer, samen met Karen, Kristel en Josje. Jawel, met K3! Spot je Marthe in het koor? Op de eerste rij, als tweede van rechts.

Ik denk dat we wel kunnen stellen dat Marthe haar plekje bij K3 absoluut heeft verdiend. Een meisje met zoveel ervaring en talent dat alleen nog maar kan groeien. We zijn allemaal klaar voor 17 nieuwe jaren met Marthe als de zwarte van K3!

Gesponsorde artikelen