Tom Cruise en Elon Musks échte ruimtefilm heeft z’n regisseur gevonden

Tom Cruise Elon Musk Ruimte Film Regisseur Doug Liman
Oblivion

De film die Tom Cruise en Elon Musk in de ruimte willen opnemen, lijkt er ook echt te komen. De film heeft namelijk z’n regisseur gevonden in Doug Liman, die al verschillende keren met Tom Cruise heeft samengewerkt.

Het lijkt erop dat de film die Tom Cruise en Elon Musk in de ruimte willen opnemen, er binnenkort ook echt aankomt. Het project, dat tot nu redelijk onzeker was, heeft namelijk een regisseur gevonden! Doug Liman zou de regie van de unieke film voor z’n rekening nemen en de ruimtefilm produceren, nadat hij eerst het script zal schrijven.

Fan van het ‘ongewone’

Het is al lang geen geheim meer dat Elon Musk wel fan is van het ‘ongewone’. Zo heeft de Tesla-baas z’n zoontje onlangs X Æ A-12 genoemd. De naam is zodanig vreemd, dat Musk heeft moeten uitleggen hoe je die moet uitspreken.

Ondertussen hebben Musk en z’n vrouw Grimes de naam van het jongetje veranderd, omdat cijfers in namen verboden zijn in de staat Californië. Terug naar de ruimtefilm, dan. Die lijkt steeds realistischer te worden, want SpaceX – het commerciële ruimtebedrijf van Elon Musk – stuurt voor het eerst een bemande commerciële raket de ruimte in, dus zou het dat voor een film ook wel kunnen doen.

Cruise en Liman

Ook Tom Cruise is geen gewone acteur. Hij staat er namelijk om bekend om al z’n stunts zelf uit te voeren. Na zichzelf vastbinden aan een vliegtuig (in Mission: Impossible – Rogue Nation) en het hoogste gebouw ter wereld beklimmen (de Burj Khalifa in Mission: Impossible – Ghost Protocol), is het nu tijd om nog een stapje verder te gaan: een film opnemen in de ruimte.

En dat doet Tom Cruise het liefst met z’n goede vriend Doug Liman. De regisseur is ondertussen bekend voor z’n werk aan actiekleppers zoals The Bourne Identity en Mr. & Mrs. Smith. Hij werkte al samen met Cruise aan Edge of Tomorrow en American Made. Het idee van de ‘echte’ ruimtefilm, kwam zelfs van het duo Cruise-Liman.

Gesponsorde artikelen