Tom Cruise is razend op ex Katie Holmes en haar lief Jamie Foxx die ze 5 jaar verborgen hield 

Tom Cruise is razend op ex Katie Holmes en haar lief Jamie Foxx die ze 5 jaar verborgen hield 

Onze harten braken toen Tom Cruise en Katie Holmes uit elkaar gingen. Maar als je dacht dat Katie Holmes de afgelopen jaren eenzaam en alleen was, dan heb je het mis. Blijkbaar heeft de 38-jarige actrice al vijf jaar een relatie met Jamie Foxx. Tom Cruise wist het wel, maar hij kon er niet mee lachen. 

Actrice Katie Holmes, de ex-vrouw van acteur Tom Cruise, geeft eindelijk toe dat ze een relatie heeft met de 49-jarige Jamie Foxx. De twee moesten hun relatie vijf jaar geheimhouden, maar nu kunnen ze eindelijk hand in hand rondlopen.

De twee zijn al samen sinds 2013, maar ze mochten nooit samen worden gezien. Volgens Daily Mail hebben Tom en Katie strenge voorwaarden in het echtscheidingscontract. Katie mocht bijvoorbeeld niet spreken over Tom en zijn geloof Scientology. Daarnaast mocht zij in de eerste vijf jaren na de scheiding niet gezien worden met een andere man. Een vriendje in de buurt van dochter Suri laten, was geen optie. Tom wist al even dat zijn ex een relatie had met collega Jamie, maar dat betekent niet dat hij het oké vond.

Waarom is Tom dan boos?

Tom wist al van het begin dat Katie en Jamie een geheime relatie hadden. Een goede bron vertelde Hollywood Life dat Tom een goede vriend was Jamie. Hij wist het wel van de twee, maar voelde zich door beiden verraden.

Hoe dan ook, de twee mogen samen zijn en Tom Cruise zal er wel over geraken.

Gesponsorde artikelen