Left Right
scrollTop top

Zo zet MNM-dj Tom De Cock live een homohater op zijn plaats


© vrt

Tom De Cock, naast Peter Van de Veire de belangrijkste presentator op MNM, werd afgelopen vrijdag tijdens zijn shift belaagd door een luisteraar die er homofobe denkbeelden op nahoudt. “Weet je wat er iemand nu gestuurd heeft?”, vroeg Tom De Cock zich luidop af op antenne. “Vuile flikker, er is niks mis met bont.” De reactie van de radiopresentator was priceless.

De 36-jarige Tom De Cock kwam jaren geleden al uit de kast en is sinds 2014 een fiere adoptievader. Vrijdag werd hij echter belaagd door een homohater die hem “flikker” noemde.

“Ik ga toch even bellen”, zei De Cock live op de radio. De man of vrouw achter het haatdragende bericht nam zijn/haar telefoon niet op, maar de MNM-presentator sprak een geniaal bericht in: “Een heel erg goedemiddag, je spreekt met Tom De Cock van de openbare omroep. Over bont kunnen we discussiëren, maar ik heb horen zeggen dat mensen die het woord flikker nog gebruiken in 2020, een naar binnen groeiende piemel hebben. Daar kan je naar laten kijken door de dokter. En als je het lef hebt om nog eens te sturen, dan stel ik voor dat dat de volgende keer zonder schrijffouten is.”

“Langs achter”

En daar bleef het niet bij, De Cock stelde voor om af te spreken: “Want jij zit duidelijk met onverwerkte trauma’s uit je kindertijd en heel weinig liefde. Ik wil dat er graag eens uit knuffelen, al dan niet langs achter.”

Tom De cock postte het fragment op Instagram en kreeg er heel wat volgers en positieve reacties bij.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899