Tom Holland flatert weer: ‘Onward’ staat nog niet op Disney+, maar krijgt wel een “officiële” aankondiging

Tom Holland Onward Disney+
Instagram/@tomholland2013

Spider Man-acteur Tom Holland staat erom bekend er af en toe iets uit te flappen dat eigenlijk geheim moest blijven. En da’s niet de enige soort flaters die de jonge acteur begaat. Op Instagram kondigde hij namelijk aan dat z’n nieuwste film Onward op streamingplatform Disney+ beschikbaar is, terwijl die daar pas volgende week verschijnt.

Tom Holland is heel wat: een topacteur, een stemacteur, een Twitter-held en ook een flapuit. De jonge Brit staat erom bekend om af en toe eens informatie te geven, die eigenlijk geheim is. Het is zelfs zo erg dat Disney hem z’n nieuwste film Onward niet in z’n geheel heeft laten zien voor de première, omdat ie wel eens z’n mond voorbij zou kunnen praten.

Enthousiast, maar verkeerd

Geheimen heeft Tom Holland niet gelost, maar toch is ie erin geslaagd om een flater te begaan terwijl ie over de film aan ’t vertellen was. Op z’n sociale media was Holland namelijk reclame aan het maken over Onward. Hij riep al z’n fans op om de film op Disney+, het streamingplatform van Disney, te gaan bekijken.

Het enige foutje in die enthousiaste oproep? De film is pas vanaf volgende week beschikbaar op het platform. Oops.

De kippenheld

Tom Holland heeft zichzelf in quarantaine gezet, omdat hij zich niet helemaal in orde voelde. En in het Verenigd Koninkrijk hebben ze blijkbaar net zoveel last van hamsteraars door de coronacrisis als hier in België. “Met alles wat er aan het gebeuren is, zijn alle supermarkten leeg”, begint ie z’n verhaal.

De Britse supermarkten zijn leeg. En dus kon de familie van Tom Holland geen eieren kopen. Da’s blijkbaar een drama, en dus besliste de familie Holland om kippen in huis te halen. En die stelt hij maar al te graag voor aan z’n fans. Meet: Predator, Chestnut en Ranger!

Voor de Disney-fans: Disney+ is (normaal) vanaf volgende zomer beschikbaar in België!

Gesponsorde artikelen