Tomorrowland 2020 verklapt data van ticketverkoop en nieuw thema

Tomorrowland

De sociale media van Tomorrowland kleurden de jongste dagen zwart en nu weten we eindelijk waarom. Het festival maakt de data van de ticketverkoop bekend en het thema van de komende editie. Het festival gaat volgende zomer door van 17 tot 19 juli 2020, en van 24 tot 26 juli 2020. Vanaf zaterdag 14 december kan je een persoonlijk Tomorrowland-account aanmaken om deel te nemen aan de ticketverkoop.

Het thema van Tomorrowland 2020 is ‘The reflection of love’. Voor festivalgangers die weinig verbeelding hebben, lanceerde Tomorrowland ook een teaser.

“De intense connectie tussen de People of Tomorrow en de bijzondere vereniging van positieve energie over alle landsgrenzen heen brengt magie en een wereldwijde reflectie van licht”, verklaart Tomorrowland in een persbericht.

Registratie vanaf zaterdag 14 december

Wij zijn vooral opgelucht dat we ons niet langer moeten afvragen waarom de profielfoto van Tomorrowland op Instagram en Facebook begin december volledig zwart werd.

Het festival gaat volgende zomer door van 17 tot 19 juli 2020, en van 24 tot 26 juli. Vanaf zaterdag 14 december kan er via een persoonlijk Tomorrowland-account geregistreerd worden om deel te nemen aan de ticketverkoop.

Gesponsorde artikelen