Dimitri Vegas en Lost Frequencies spelen vandaag hun Tomorrowland-set via livestream

Dimitri Vegas en Lost Freqencies spelen vandaag hun Tomorrowland-set via livestream
EPA

Om ons even aan niks anders te laten denken dan de muziek organiseert Tomorrowland vandaag een miniversie van het festival via livestream. Dimitri Vegas en Lost Frequencies zijn van de partij en draaien een Tomorrowland-set vanuit hun kot. De livestream is vanaf 15 uur te bekijken en beluisteren via Tomorrowland op Facebook, Instagram, YouTube, Tomorrowland.com en One World Radio.

Het is nog lang niet duidelijk of de zomerfestivals dit jaar zullen doorgaan. Om ons een hart onder de riem te steken tijdens deze coronacrisis wil Tomorrowland ons verwennen met enkele dj-sets via livestream “want muziek verbindt alle mensen wereldwijd”, klinkt het bij de festivalorganisatoren. “Momenteel gaat Tomorrowland nog door zoals gepland, van 17 tot 19 juli en van 24 tot 26 juli. Maar we weten niet wat de toekomst brengt.”

Top-dj’s, gratis in je living

Dimitri Vegas, Lost Frequencies, Afrojack en Vintage Culture zijn vandaag van de partij. We zullen elk van de acts thuis achter hun draaitafels aan het werk zien vanaf 15 uur. “Met het uitstellen van zoveel evenementen voelen we dat ‘The People of Tomorrow’ toch meer dan ooit verbinding blijven maken door de kracht van muziek”, zegt Dimitri Vegas, die momenteel fysiek gescheiden is van zijn muzikale wederhelft Like Mike. “Ik ben zeer blij dat ik de mensen over de hele wereld een magische ervaring kan geven op deze manier.”

Timetable

De line-up van Tomorrowland ‘at home’ ziet er zo uit:

  • 15 uur: Lost Frequencies
  • 16 uur: Afrojack
  • 17 uur: Dimitri Vegas
  • 18 uur: Vintage Culture

Onze hoofdtelefoon en speakers liggen alvast klaar!

Gesponsorde artikelen