Tomorrowland kondigt 18 nieuwe namen aan waaronder Craig David, Afrojack en een verrassende topacteur

Tomorrowland kondigt 18 nieuwe namen aan waaronder Craig David, Afrojack en een verrassende topacteur

De organisatoren van Tomorrowland hebben een nieuwe reeks dj’s verklapt die deze zomer op het festival zullen staan. De meest opvallende act is de Britse acteur Idris Elba. Hij is wereldberoemd van zijn rollen in films als  ‘Luther’, ‘The Wire’, ‘Mandela: Long Walk to Freedom’ en ‘Beasts of No Nation’. Ook echte TML-huisnamen zoals Afrojack, Quintino, Chuckie en Galantis passeren langs De Schorre.

Idris Elba wordt door vriend en vijand geprezen omwille van zijn adembenemende acteerprestaties in Hollywoodfilms. Maar eigenlijk was hij al voor die carrière aan ’t experimenteren met draaitafels en dat hij daar effectief iets van bakt, komt hij in juli bewijzen in Boom op Tomorrowland.

Andere namen die vandaag verklapt werden: Afrojack, Alan Walker, Benny Benassi, Blasterjaxx, Chuckie, Craig David presents TS5, Duke Dumont, Erick Morillo, Galantis, Gui Boratto, Nicole Moudaber, Ookay, Quintino, Ricardo VIllalobos, Salvatore Ganacci, Tujamo en Ummet Ozcan.

Uitverkocht

Tomorrowland gaat door van 20 tot 22 juli en van 27 tot 29 juli. Het festival is inmiddels al uitverkocht. Eerder werden onder andere Charlotte De Witte, Netsky, Tiësto, Lost Frequencies, Steve Aoki, Martin Garrix, Axwell & Ingrosso en Paul Kalkbrenner al aangekondigd.

Zo klonk Afrojack op Tomorrowland 2016:

Gesponsorde artikelen