Tomorrowland lost nieuwe namen: Tiësto, Die Antwoord en Dave Clarke

Tomorrowland lost nieuwe namen: Tiësto, Die Antwoord en Dave Clarke

Tomorrowland zal deze week elke dag nieuwe namen lossen van artiesten die op het elektronische muziekfestival zullen optreden. Het festival zal plaatsvinden van vrijdag 19 juli tot en met zondag 21 juli en van vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli. En het festival heeft een aantal nieuwe verrassende namen voor de line-up in petto. 

Het iconische festival heeft een deel van hun line-up gelost en we zijn maar al te benieuwd wie er deze zomer nog gaat optreden. Voor de eerste keer hergebruikt het festival hun thema book of wisdom. Maar buiten een aantal bekende gezichten zien we toch een aantal nieuwe namen opduiken, op het legendarische dancefestival.

De Nederlanders:

Naast Martin Garix en Lil Kleine komen nog enkele andere Nederlandse artiesten terug. De Bassjackers, het dynamische Nederlandse duo van een DJ en producer bestaan al sinds 2007 en na hun spetterende optreden tijdens de wintereditie van Tomorrowland komen ze deze zomer ook nog eens draaien. Hun grote passie voor housemuziek zal zeker in de smaak vallen bij de festivalgangers. Charly Lownoise & Mental Theo vieren hun vijfentwintigste verjaardag en de Nederlanders zijn helemaal terug met hun succesvolle, blije hardcore liedjes, zoals hun hit uit 2009: Wonderful Days.

Wonderful Days van Charly Lownoise & Mental Theo:

Nieuwelingen

Dynoro, de DJ en producer uit Litouwen is vooral bekend om zijn internationale hit, een remix van ‘In My Mind’, een geniale versie van het lied dat bijna meer werd geluisterd dan het origineel. Hij nam het op met Gigi D’Agostino en het nummer klom omhoog in alle streamingdiensten en verspreidde zich als een open vuur over sociale netwerken. Het zal de eerste keer voor hem zijn dat hij optreed op Tomorrowland. Le Fleur, is een Zweedse DJ en Producer en een startte carrière als apotheker, maar al snel had ze door dat ze liever iets met muziek wilde doen en de Zweedse is niet meer weg te slaan uit het Berlijnse nachtleven met haar mix ‘Devil Sigh’.

Virgil Abloh is artistiek leider van Louis Vuitton’s herenkleding en oprichter van het chique street wear-label Off-White. Het artistieke genie draait al sinds zijn achttien jaar en zal op het vijftien jarige jubileum van Tomorrowland spelen.

Hier is de remix van ‘In My Mind’:

The Oldies

Dj Tiësto komt terug, deze koning van de elektronische muziek heeft geen intro meer nodig met hits als ‘Vassy-Secrets’ en ‘House of Now’ op zijn naam staan en is een voorbeeld voor de jonge generatie beginnende artiesten. David Clarke wordt wel eens de baron van techno genoemd en deze titel doet hem zeker niet te veel eer aan, met zijn perfecte mix van underground dance-muziek en techno kan je eeuwen blijven feesten.

Doe de test:

Welk type festivalganger ben jij? Doe de quiz!

De Zuid-Afrikaanse sensatie Die Antwoord zal dit jaar nog eens live optreden op Tomorrowland. Die Antwoord is een Zuid-Afrikaanse hiphopgroep die bestaat sinds 2008. Dit next-level Zuid-Afrikaanse rap-rave-team rapt en zingt in een mix van Engels, Afrikaans, Zulu en Xhosa. De groep staat bekend om hun unieke ‘Zef-stijl’ en non-conformistische, punkachtige houding. Hun wilde en gekke high-energy liveshows trekken wereldwijd een sekte-achtige aanhang aan.

Baby’s On Fire van Die Antwoord:

Andere namen

Andere namen die het festival zullen vertegenwoordigen zijn: Andhim, Laidback Luke, Marlo, Quintino, Rodhad, Roni Size, Seven Lions en Yellow Claw.

Gesponsorde artikelen