Tomorrowland’s ‘One World Radio’-zender gaat verder, 24/7 dancemuziek

One World Radio
Tomorrowland

Voor de fans van het festival Tomorrowland hebben we goed nieuws. De radiozender van het festival zou normaal na acht maanden stoppen met uitzenden. Maar nu besliste de organisatie om door te met non-stop muziek.

Eerder dit jaar lanceerde Tomorrowland zijn eigen radiostation dat de naam One World Radio kreeg. Dat deed de organisatie van het festival omdat Tomorrowland dit jaar 15 kaarsen uitblies. Na acht maanden on air was de grote finale tijdens het Our Story event in Amsterdam eindelijk daar.

12 miljoen luisteraars

Het radiostation bereikte meer dan 12 miljoen luisteraars over de hele wereld. Daarom besloot de organisatie om de radiozender permanent te maken. Vanaf nu is het ook mogelijk om via de Play Store of App Store een app te downloaden van One World Radio.

Hieronder zie je de start van One World Radio in februari eerder dit jaar:

Het opzet van het radiostation blijft hetzelfde als voordien. Gedurende de hele week krijg je verschillende muziek te horen in de mix. Van maandag tot en met vrijdag bereiden verschillende presentatoren je voor op het weekend. De muziek die je te horen krijgt staat natuurlijk voor de Tomorrowland-vibe. Dus als je van pop houdt, moet je niet naar die zender luisteren.

Programma’s

Elke donderdagavond nodigt de radiozender een exclusieve dj uit die een uur lang zijn of haar platen komt draaien. Daaronder vallen gloednieuwe exclusieve platen, all-time favoriete nummers & classics, en persoonlijke hoogtepunten en memorabele anekdotes, volgens de organisatie van het dancefestival. Na de uitzending zal de remix van de dj ook beschikbaar zijn op Spotify en YouTube.

Op vrijdagavond zet de Nederlandse dj Armin Van Buuren het weekend in met zijn programma Armin Weekend Kick-Off. In het weekend presenteert het Australische dj-duo Nervo The Tomorrowland Top 30. Dat zijn de nummers die de luisteraars van de zender de beste muziek van het moment vinden.

Gesponsorde artikelen