Tomorrowland pakt uit met een wintereditie!

Tomorrowland pakt uit met een wintereditie!

Tomorrowland trekt opnieuw naar het buitenland, deze keer echter geen festival in warme temperaturen aan de andere kant van de wereld maar een pak dichter bij huis. Tomorrowland trekt namelijk naar de Franse Alpen voor een ware winterversie van het grote dancefestival.

Tomorrowland laat voor het nieuwe concept de warmte en de zon links liggen en ruilt ze in voor koude temperaturen en sneeuw. Want op 13, 14 en 15 maart van volgend jaar trekt Tomorrowland naar het skigebied Alpe d’Huez.

Après-ski

Tomorrowland Winter belooft de ultieme après-ski te worden. Aan de voet van verschillende pistes zal de organisatie speciaal voor dit evenement ontworpen podia neerplanten, zodat je na het skiën of snowboarden meteen kan gaan feesten. En dat op de muziek van de beste dj’s ter wereld. Zoals we van het festival gewend zijn, krijgt ook Tomorrowland Winter een eigen thema mee: ‘The Hymn of the Frozen Lotus’. Verwacht je dus in Frankrijk ook maar aan feeërieke en magische taferelen!

Tomorrowland Winter biedt twee ‘packages’ aan. Een ticket voor vier dagen skiën en feesten zal 685 euro kosten. Wie een hele week wil blijven, betaalt 825 euro. Dat lijkt redelijk duur, maar zowat alles is geregeld met dat ticket: over zowel het verblijf als de lift- en ski-pass (bij beide packages voor vier dagen) moet je je al geen zorgen meer maken.

Het gebied Alpe d’Huez Grand Domaine Ski zal gedurende het festival ook enkel open zijn voor mensen met zo’n Tomorrowland Winter-ticket. Al hoef je niet verplicht op de latten of je snowboard te kruipen, want alle podia zullen ook gewoon te voet bereikbaar zijn.

Vijftiende verjaardag

Tomorrowland Winter zou geen eenmalig event gaan worden maar net zoals Tomorrowland ieder jaar terugkeren. Het is natuurlijk niet de eerste keer dat Tomorrowland naar het buitenland trekt. Met eerder al edities in de Verenigde Staten en Brazilië blijven ze nu echter wel dichter bij huis.

Die buitenlandse uitstapje waren niet altijd een even groot succes. Daarom wordt deze Winter-editie volledig georganiseerd door het Belgische team. “Deze editie van Tomorrowland werd door ons eigen, jong en gepassioneerd team in Antwerpen gecreëerd en we hebben voor 100 procent de touwtjes in handen”, stelt bezieler en organisator Michiel Beers. “We kunnen ons geen betere manier inbeelden om, samen met onze People of Tomorrow onze vijftiende verjaardag te vieren.”

Gesponsorde artikelen