‘Too Hot To Handle’, ofwel ‘Temptation Island’ voor singles, staat binnenkort op Netflix

Too Hot To Handle Netflix
Netflix

Voor wie niet genoeg kan krijgen van reality datingprogramma’s is er binnenkort iets nieuw. Netflix lanceert op 17 april namelijk Too Hot To Handle, een datingshow waarbij de deelnemers geld verdienen als ze niet toegeven aan de verleiding.

Netflix legt zich de laatste tijd steeds meer toe op reality-tv. Wie niet genoeg had aan Temptation Island en Love Island, kan op de streamingdienst terecht voor The Circle of Love is Blind. Beide reeksen wisten meteen te scoren en krijgen dan ook meerdere nieuwe seizoenen. Maar er is meer: Netflix komt op 17 april namelijk met een nieuw programma in hetzelfde genre: Too Hot To Handle.

100.000 dollar

Het opzet van Too Hot To Handle belooft alvast voor de nodige drama te zorgen. Het programma zet tien jonge, knappe singles van over heel de wereld samen wonen in een paradijselijke villa.

De deelnemers denken dat ze daar zijn voor een wilde, hete zomer en een kans om 100.000 dollar (92.550 euro) te winnen. Maar uiteraard is een catch, want telkens als iemand kust, knuffelt of seks heeft, zakt de prijzenpot.

No-bone zone

Netflix omschrijft het als volgt: “Met elke misstap gaat het prijzengeld omlaag. Slagen de singles erin om in deze luxueuze no-bone zone een diepere emotionele connectie te vormen? Of is de verleiding too hot to handle?”

Too Hot To Handle is vanaf 17 april te zien op Netflix

Gesponsorde artikelen