‘Too Hot To Handle’ seizoen 5 staat nu op Netflix

Fans van reality-tv kunnen best hun weekend vrijmaken, want het nieuwe seizoen van Too Hot To Handle is vanaf vandaag te vinden op Netflix. Het gaat al om de vijfde versie van de datingshow waarbij kussen, strelen, seks en alles daartussen verboden is (maar toch steevast vaak gebeurt).

Too Hot To Handle is terug! Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het vijfde seizoen van de datingshow. En het belooft opnieuw dramatisch te worden want in de trailer was te zien dat het er wild aan toegaat voor de deelnemers weten dat het gaat om Too Hot To Handle.

Too Hot To Handle

Je zou denken dat niemand nog zo dom zou zijn om zich in te schrijven voor deze show, maar daar heeft Netflix al jaren een oplossing voor. Zo lokt het deelnemers voor een datingprogramma waar alles wél toegelaten is, waarbij de deelnemers pas wanneer ze al aanwezig zijn te weten komen dat het eigenlijk om Too Hot To Handle gaat. Deze keer ging het om het verzonnen programma Love Overboard, waarbij de deelnemers op een fancy jacht op zoek konden naar een hete liefde met de slagzin “What happens in international waters, stays in international waters“.

Maar helaas, plots duikt de sprekende luchtverfrisser Lana weer op met het nieuws dat ze eigenlijk deelnemen aan Too Hot To Handle en dat kussen, strelen, seks en alles daartussen verboden is. Wie de regels overtreedt zal de groep geld kosten. Zal er dit seizoen wel veel geld overblijven? Dat kan je vanaf vandaag ontdekken in het vijfde seizoen van Too Hot To Handle.

Op dit moment staan de eerste vier afleveringen online. Volgende week, op vrijdag 21 juli 2023, verschijnen de volgende drie afleveringen en nog een week later, op vrijdag 28 juli 2023, is het tijd voor de laatste drie aflevering.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het vijfde seizoen van Too Hot To Handle:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...