Left Right
scrollTop top

Top 10 mooiste ‘Temptation Island’ verleidsters


Top 10 mooiste ‘Temptation Island’ verleidsters

MENSEEEUH, MENSEEEUH! In de loop der jaren hebben we veel Temptation Island’ s meegemaakt, en elk met zijn gevreesde verleidsters. Maar welke van dezen kunnen we plaatsen in de top 10 mooiste temptation island verleidsters ooit, wij hebben het uitgezocht.Op basis van verschillende (lichamelijke) elementen konden we een mooie top 10 samenstellen. De top 10 is misschien niet voor iedereen gelijk, maar we zijn er wel zeker van dat we Manouh van Temptation Island 2017 niet op nummer 1 moeten plaatsen, toch?

10. Bo

“Ik ben echt christen, maar heb het wel achter een kerk gedaan”

Op onze nummer tien staat de West-Vlaamse Bo. Hoewel ze nog erg jong was wist ze wel van aanpakken en wilde ze het spel tot het uiterste spelen. Ze haalde alles uit de kast, maar kon geen slachtoffers maken.

9. Saartje

“Ik heb non-stop op mijn poes staan”

In 2017 kreeg het vriendje van Jolien het hard te verduren… Herbert viel als een blok voor ‘zijn Saartje’. Met haar schattige blik en volgens Herbert een ‘fenomenaal’ lichaam en haar aparte humor maakte ze meteen indruk op Herbert.

8. Denise

“Ik ben hier pas een dag en heb Mezdi nu al binnen”

Denise was niet een van de eerste verleidsters, ze kwam pas na een paar dagen in het spel, maar dat wil niet zeggen dat ze buitenspel stond. Reeds na een paar dagen wist ze Mezdi voor zich te winnen. De kusgeluiden die uit zijn kamer te horen waren, kunnen dit bevestigen.

7. Yana

“Ze probeerde andere verleidsters te laten verdrinken”

Yana Daems, een schoonheid uit West-Vlaanderen vertrok naar het eiland met maar één doel: zoveel mogelijk jongens te verleiden. Op het eiland werd ze het bffje van Kevin die met uitspraken zoals ‘Koekeroend’ of ‘De kaas loopt uit haar oren’ indruk maakte. Vooral Yana haar grote rondingen vielen in de smaak bij vele kijkers.

6. Lindsey

“Mijn ex loog over alles, dus nu ga ik los!”

Deze mooie Belgische kreeg volgens ons te weinig aandacht toen ze meedeed als verleidster in het jaar 2016. Mooie ogen & mooie borsten, meer heb je niet nodig om een man te kunnen verleiden. Toch slaagde Lindsey niet in haar opzet en kwam ze niet tot haar trekken tijden Temptation island.

5. Zwanetta

“Hij zat klem bij mijn punani”

Op onze nummer vijf staat de exotische Zwanetta. Met haar opvallende krullen zou ze vooral een grote verleiding blijken voor de wantrouwige Mezdi. Herinner je de uitspraak “Mezdi is met een topless dame in de zee”? Die ‘topless dame’ was niet voor niets Zwanetta.

Opmerkelijk pluspunt bij Zwanetta: uiterst mooie, ronde billen.


4. Chloë

“Chloë is in”

Op plaats vier vinden we de sympathieke Chloë. Hoewel ze als een blok leek te vallen voor de toch niet uiterst mooie Kevin, kon Chloë toch veel van onze redacteurs bekoren.

3. Laetitia

“Tetten zijn tetten, maar mijn boobs zijn puur natuur”

Haar getinte huid, strakke lichaam en zwoele blik zijn de ingrediënten van een gevaarlijke cocktail voor de mannen op Temptation Island, waar moeilijk aan te weerstaan valt… En dan is Laetitia nog sociaal ook. Mannelijke vrienden maken doet ze in het dagelijkse leven als de beste. Deze vrouw is een gevaar voor elke man.

Een verdiende derde plaats dus.


2. Natasja

“Qua innerlijk is hij echt mijn type, ja. Maar ik word bijna nooit verliefd, en zeker niet op een man van wie ik weet dat hij een relatie heeft.”

Over welke verleidsters op nummer 1 en 2 zouden komen, werd zwaar getwijfeld. Na lang overleg werd onze nummer twee toch de bloedmooie Natasja. Deze knappe Hollandse wist in het jaar 2017 met haar verleidingskunsten Jeffrey moeiteloos voor haar te winnen. Natasja heeft een uitstekend lichaam met in het bijzonder, uitzonderlijk voor Temptation Island, een mooi gezicht.


1. Pommeline

“IK HEB 400 CC AAN HUMOR” www.janitv.be/

En uiteraard is onze nummer één Pommeline! In het seizoen van 2017 wist ze met haar ‘400 cc aan humor’ uiteindelijk Merijn van Lisa af te pakken. Pommeline staat bij ons bekend als de blonde met grote, mooie borsten. Stiekem keek een grote meerderheid van de mannen enkel en alleen om Pommeline aan het werk te zien.

Proficiat, Pommeline!Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.606.048
 • Aantal
  doden
  1.149.702
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  305.409
 • Aantal
  doden
  10.737