Topchef en eeuwige vleeseter Gordon Ramsay gaat toch vegan

Topchef en eeuwige vleeseter Gordon Ramsay gaat toch vegan

Wie had dat ooit gedacht? Topchef en heethoofd Gordon Ramsay heeft een veganistisch gerecht op de kaart van één van zijn restaurants gezet. Ramsay is nochtans een grote voorstander van vleesconsumptie en zei hij ooit allergisch te zijn aan veganisten. 

Gordon Ramsay, de Britse kok die wereldberoemd is voor zijn woede-uitbarstingen in programma’s zoals Hell’s Kitchen, verbaasde iedereen. Hij tweette een foto van de veganistische pizza die hij serveert in zijn zopas geopend restaurant Gordon Ramsay Street Pizza in Londen. De pizza bevat geen vlees of kaas en is gemaakt van aubergines, geroosterde pijnboompitten en pesto. Het ziet er in ieder geval heel lekker uit!

PETA

Ramsay is echter nooit een grote voorstander van het veganisme geweest. Zo tweette hij dat hij lid was van de PETA (een dierenrechtenorganisatie) maar dan wel in een andere versie, namelijk People Eating Tasty Animals. Verder zei hij vaak dat hij allergisch was voor veganisten en dat hij het verschrikkelijk zou vinden mochten zijn kinderen vegan worden.

Maar daar is hij blijkbaar nu van afgestapt. “Ik ga dit veganismeding eens een kans geven, ja dat heb je juist gehoord”, klinkt het. Of hij ooit een restaurant opent met enkel veganistische gerechten, dat valt nog af te wachten.

Gesponsorde artikelen