Topgames te winnen

Topgames te winnen

De eindejaarsperiode is weer voorbij, maar dat wil niet zeggen dat hetzelfde geldt voor de cadeautjestijd. Daarom organiseren we deze week op drie verschillende dagen een wedstrijd waar mooie prijzen mee te winnen zijn. Wat zit er vandaag allemaal in de zak van Sinter.. euh … de Kerst…, nee … de newsmonkey!

2x Tomb Raider Collector’s Edition (PS3 & Xbox 360)

De nieuwe Tomb Raider was eindelijk nog eens een volwaardige reboot van de klassieke serie. De game kwam begin 2013 uit, en het was meteen een van de topkandidaten voor game van het jaar. Deze Collector’s Edition bevat bovendien nog enkele leuke goodies zoals een figurine van de enige echte Lara Croft.

3x Super Mario 3D World

Mario en Luigi zijn de bekendste loodgieters ter wereld, en bovendien de bekendste broertjes uit de gamewereld. Deze Super Mario 3D World is, zoals we van Nintendo altijd mogen verwachten, weer een toppertje geworden. Niet voor niets hebben we de game genomineerd voor een shortlist van ‘game van 2013’.

Lego Marvel Super Heroes

Hoewel Lego soms een imago voor kinderen heeft, zijn de games en films van het bedrijf altijd wel heel geslaagd. Dat is niet anders met de Lego Marvel Super Heroes. Spiderman, de Hulk, al je favoriete superhelden van Marvel zijn in de game aanwezig.

3x Pikmin 3

In Wii U-game Pikmin 3 bestuur je enkele ruimtevaarders die op een vreemde planeet fruit moeten verzamelen. De game werd wel eens uitgesteld door Nintendo, maar uiteindelijk bleek dat de juiste beslissing. De game was af, in de letterlijke en figuurlijke betekenis. Het mag dan ook niet verbazen dan het een van de beste games van 2013 is geworden.

Deze wedstrijd is afgelopen.

Gesponsorde artikelen