Topjob: je kan nu tovenaar worden in ‘The Wizarding World of Harry Potter’

Topjob: je kan nu tovenaar worden in ‘The Wizarding World of Harry Potter’

Zweinsteinbrief niet gekregen en toch zin in een job als fulltime-tovenaar? Dat kan: Warner Bros zoekt namelijk acteurs en danseressen die willen komen werken in ‘The Wizarding World of Harry Potter’. Wil jij dus de hele dag omringd worden door Harry Potter, dan is dit je kans. Let op: snel solliciteren is een must!

Geen enkele Harry Potter-fan die titel waardig komt ooit te boven dat ie z’n Zweinsteinbrief niet heeft gehad. Zo veel opties zijn er dan ook niet om je dreuzelleven magisch te houden. Aangezien naar de cinema gaan ook geld kost en je helaas ook moet gaan werken is een 24/7 Harry Potter-Netflix-marathon ook geen haalbare kaart. Maar je kan wél gaan werken in The Wizarding World of Harry Potter als tovenaar. Nee, echt.

Voorwaarden om in Wizarding World te werken

Er zijn natuurlijk een paar voorwaarden. Om te beginnen moet je wel echt in de Verenigde Staten willen en mogen werken, maar voor zo’n topjob hebben wij onze koffers al quasi-gepakt staan. Vervolgens moet je binnen het profiel dat Warner Bros zoekt, passen. Ze zijn op zoek naar acteurs voor deze drie verschillende rollen.

Harry Potter-fans zijn betere partners. Da’s bewezen.

De eerste is er eentje voor mannen die er wat ouder uitzien: deze heren worden begeleiders van de Hogwarts Express en moeten ook vlot zijn in Cockney. Omdat je ook zal omgaan met de mensen in de attractie, is het belangrijk dat je goed bent in improviseren. Wie een achtergrond heeft in improtheater, heeft dus een magisch voetje voor.

Beauxbatons

Geen man? Geen probleem: voor de frêlere dames is er ook een rol weggelegd als student van Beauxbatons. We weten allemaal dat die elegantie van de Beauxbatons-dames niet uit het niets komt, dus je moet ook ballet kunnen dansen. Ervaring in de gymnastiek is ook een plus. En ja, hoewel je voor elk van deze rollen 18+ moet zijn, is het wel belangrijk dat je er jong genoeg uitziet om door te gaan voor een 17-jarige. Je speelt uiteindelijk een student.

Meer zin in Zwerkbal? Het Belgische Zwerkbalteam is wereldtop!

Als laatste zoeken ze bij Warner Bros. nog masters of mistresses of ceremony. Of je een man of vrouw bent, maakt daarvoor weinig uit, dat je netjes RP Brits kan spreken des te meer (oefenen dus!). Het helpt als je een sterke podiumpersona hebt. Opgelet: ook hier moet je kunnen doorgaan voor een student aan Zweinstein. 35-plussers kopen dus best gewoon een ticket voor de Wizarding World (volgens onze redactie trouwens een ervaring die erg de moeite is).

giphy

Inschrijven

Alle acteurs moeten ook in staat zijn om performances van zo’n 35 minuten op beton uit te voeren en dat in elk weertype, want ’t is buiten te doen. Het helpt ook als je goed met mensen overweg kan, want … nouja, het is een pretpark.

Herken je je in dit profiel? Ga dan zo snel als de Terzieler vliegt naar deze website en schrijf je in.

En niet vergeten …

giphy

Gesponsorde artikelen