Toppertje voor FACTS: het beeldschone lief van Deadpool komt op bezoek in Gent

Toppertje voor FACTS: het beeldschone lief van Deadpool komt op bezoek in Gent

’t Wordt duidelijk een feestje op FACTS, de grootste Belgische sci-fi-con. Niet alleen draait dj Hodor plaatjes op de afterparty, ook het hoofdprogramma is om duimen en vingers van af te likken: Morena Baccarin, mevrouw Deadpool zo u wil, komt naar Flanders Expo. 

Scifi-lovers houden al even het eerste weekend van april vrij want dan is het de jaarlijkse hoogmis voor al wat comic, fantasy en scifi is: FACTS in Gent. En dit jaar komt niemand minder dan Morena Baccarin het feestje opleuken. Je kent de bloedmooie actrice vooral als het lief uit Deadpool, of Inara Serra uit het glorieuze Firefly, maar ze heeft een hele lange lijst aan grote rollen op haar CV staan.

Want met Deadpool en Firefly heeft Morena al twee cultseries achter haar naam, ze was ook een terugkerende bad girl in Stargate SG-1 en Gotham. Als dat nog niet genoeg is dan moet je misschien eens naar Homeland, The Mentalist, How I Met Your Mother, The Flash of The Good Wife kijken, want ook in die topseries heeft ze minstens één keer gespeeld.

En het beste nieuws: als je maar een dagticket hebt voor FACTS, kan je haar toch te zien krijgen want ze loopt er de volle twee dagen rond. Ze signeert en neemt ook foto’s, een ideaal souvenirtje van de beurs, tenzij je liever een life-size R2-D2 mee naar huis neemt.

Gesponsorde artikelen